Aliyigidim Oğlum 3 aylık birinci ayında kilosu gayet iyiyken birden kilo vermeye başladı şuan 3 aylık ilk ayının kilosunda hala mamaya başladım başına gelen yardımcı olan yok mu acaba
Melikeaknnn Aliyigidim bunu buraya degil soktorunuza sormalisiniz burdaki arkadaslar mama onerir size ama dokoturnuzun ne dedigi ve bir hastaligi olup olmadigi allah korusin cok onemli mama da bosa sisiryo cocugu pof yapiyor yani
Aliyigidim Melikeaknnn doktor her muayene edişinde bi rahatsızlığı olmadığını söylüyor ama kilo kaybı var puanlık kilo takibi yapılıyor
Elina02haziran Bizimki bir bucuk aylık kilo alamıyordu memnin ardından mama veriyoruz doktor söyledi. Toparlandı şimdi
Aliyigidim Elina02haziran ben mamaya başladığımdan beridir sütümü almıyor alıyorsa bile zorlamamla 5 dakika tutuyor en fazla
Melikeaknnn Aliyigidim kesinlikle bence doktor onergesi olmadan mamaya baslamyin memenizi reddeder ve bi bebegn anne memesiyle temasi cokcok onemli kac dk emzryosunuz bebeginizi acaba ve bir emzirme danismanindan yararlanmanizi tavsiye ederim bestlak damla rezene cayi icin bir anne olarak beslenmenize cok dikkat edin hergun yumurta peynir bir kase yogurt yiyin
Elina02haziran Aliyigidim ben mamayı kasıkla yediriyorum o yüzden mamayı yerken cok yoruluyor mememden vazgecmiyor
Aliyigidim Melikeaknnn bu konuda inanın kendimi çok yıpratıyorum ne yaptıysam ne denediysem sütümü artıramadım aç kalıyordu biliyordum mecbur mamaya başladım keşke sütüm olsaydı da verseydim ama elimde değil bu saatten sonra
Melikeaknnn Aliyigidim bence cok cabuk pes edyosunuz sut hicbir annede bitmez sadece azalir uc saatte br duzenli sagiyomusunuz sut yapan seyler iciyomusunuz rezene isirgan otu maltlar cok iyi vs
Melikeaknnn Aliyigidim az oldugu icin de tabiki destekleyebilirsiniz ama memeni vermemezlik yapma cunku onlarin huzur hulsugu ve kokusunu aldigi tenine dokundugu hissettigi yer anne memesi
eymenzeynep Canını sıkma canım. Yatmadan önce 2 3 tane kuru incir ye üstüne bol su iç yat Allah’ın izniyle sütün olur. Haaa olmazsada mama zehir değil ver kuzuna beslensin bi güzel. Sende istersin yavrun anne sütü alsın ama bazen imkanlar el vermiyor üzülme
Aliyigidim Melikeaknnn ne yapabilirim daha bilmiyorum humana çayları rezeneler süt yapıyor dendiği için tükettiğim soğanlar bulgurlar daha bi dünya şey ama tek odak noktam aç kalıyor düşüncesi olduğu için azalıyor sütüm sanırım
Aliyigidim Melikeaknnn memeyi vermeyi çok istiyorum 2 defa emip kendini geri atması ağlaması beni hem çok üzüyor hem çok yıpratıyor
Melikeaknnn Aliyigidim psklojikmen sen boyle dusunyosun ac vardigi kanisina nasil vardin memeni cektiginde agliyormu yoksa emiyormu yada bestlak damla bak dene mutlaka cokcok iyi bir haftadan snra etkisini geceksinde en onemli sey stressiz olcaksn
Elina02haziran Aliyigidim bir iki kere biberonla vermeye kalktıgımda aynısını yaptı kestim biberonu zorla agzına dayadım gözünden yaşlar geldi ama sadece memeyi verdim mecbur kalınca tuttu