mikkonunannesi- Kızlar bebeğim 21 aylık oldu. Meme den kesiyorum. Artık yemek yemeyi Red etmeye başladı. Bide kışın kimse olmayacak yanımda tek olıcam diye kesiyorum erken mi vicdan etmeye başladım 😔 galiba bağımız azalacak diye hissediyorum
Egemenin_Annesi mikkonunannesi- ne alakasi var bagin kopmasiyla olur mu öyle sey ben sadece 1 ay emzirebildim hicte bisey olmadi
mikkonunannesi- Egemenin_Annesi herkes 24 ay beklemek zor mu Felan diyor eşim bile ne var da kesiyorsun emsin diye de üzülüyorum yoksa sıkıntı etmiyor dum sonuçta sağlıklı bebek iştahsuz olmaya başladı
Domino 27 aylik hâlâ bırakmadı birakmiyor her yolu denedim. ilk cpcugumu 13 ay emzirebildim. Abisinin hıncını aliyor😃
Secill Selam kızlar, memeden keserken mastit olmamak için gelen sütü ne kadar zamanda sağmak gerekiyor?
Bhrysf Benimki de yemek yemiyo diye kesmeyi düşünüyorum ama daha 14 aylık kıyamıyorum 😣 nasıl yapsam kararsızım
Ecesari Bhrysf benim kızımda 17 aylık gece bile uyumuyor yemiyor memede olmak istiyor bende kesmek istiyorum ama erken mi nasıl yapicam bilmiyorum 😔