incii Merhaba güzel anneler, doğum yapalı 2 buçuk ay olacak hamileliğim de 23 kilo aldım 85 kiloyla doğuma gittim suan 75 kiloyum bu kilo da kaldım veremiyorum bu durumdan çok etkileniyorum kilo vermek için tecrübelerinize ihtiyacım var 😔
Betulyavuz incii bende 25 kilo aldım 77 ile doğuma girdim . 6 aylık bebeğim iki kilom kaldı . Doğumdan sonra 10 kilo gitmişti . Kalanı da dikkat ederek veriyorum Bol su içtim yediklerime dikkat ettim
Fatoserin incii bende 10 gün sonra 3 ay olacak doğum yapalı 63 ile kaldım 79 ile doğum yaptım şuan 73 kiloyum çok rahatsız oluyorum bu durumdan 😞
havvahiraninannesi incii ahh canm hic sorma valla bende ayni dertteyim kendimce diyet yapiyorm az yiyorm aksm 8den snra sdce su icmeye ozen gosteriyorm tabi arada kacamak oluyor ama o kdarda normal bende 23 yasindayim 2 bebek sahibiyim 87 kiloyim 🙈
Tugba42 incii tek ogunle olacak şey değil zaten ki düzenli beslenmek lazım 3 ogün olması gerek ben şuan uyguluyorum diyet ve ayrıca leslie yapıyorum çok faydası var inan 10 kilo kadar fazlam var 🤓
incii havvahiraninannesi ay masallah canım yaşımız ayni genc yasta anne olmak çok güzel hele iki tane ikisi birden büyüyecek ☺️ Bize de hediyeleri dogum kiloları bıdıkların inşallah verebiliriz ☺️
havvahiraninannesi incii ayyy insAllah canim ama alistim yemek yememeye sbah kahvltim ve aksm yemegi yiyorm ve baya baya azalttim kendime sasiriyorum