dlkmhr 3 ay 6 günlük bebeğim emmiyor doğru düzgün 2 saatte bir emziriyorum emmiyor zorla emzirmeye çalışıyorum elini emiyor sürekli çıkarınca başlıyor ağlamaya napabilirim bu durumla ilgili
Reyhandefne dlkmhr benim kızım 1 aylıgından beri oyle suan 4.5 aylık halen devam ve kılo alımı cpk dusuk cok üzülüyorum 😑
Selin5335 dlkmhr meme reddi olabilir mi sakin ve karanlık ortamda deneyin emzirmeyi ayakta emzirin gerekirse tentene temas, beraber duşu deneyin ve asla vazgeçmeyin
dlkmhr Reyhandefne bende aynı sekilde çok üzülüyorum doktor diyor haraketli gelişimi iyi ama kilo alarak zayıf
Yrb2305 Meme mi almak istemiyor acaba bi tanıdığım öyleydi bebek memeyi istemiyordu oda sütunü sağıp biberonla devam etti aldı bebegi oylezorda kalırsan dene derim
dlkmhr Yrb2305 kilo almiyor diye iki farklı mama denedim yemiyor biberon emzik sevmiyor kaşıkla ve şırınga ile de denedim ama yemiyor
Selin5335 dlkmhr karanlık olmasa bile ikiniz yalnız olun, ortam hafif loş olsada olur. Algısı dağılmasın diye
gezentianne dlkmhr Bir doktor şey demişti; emzik ve biberon da veriyorsanjz kafa karısıklıgjna sebep oluyormuş. Birini bırakmalısınız her birinin emme refleksi ayrı oluyor emzikte ayrı biberonda ayrı sonra bir de meme geliyor 😅
dlkmhr gezentianne ilk 20 gün sütüm yoktu diye biberon ile mama vermiştim sonra hemen bıraktım alismadan emzik falanda vermedim birden böyle oldu