Mezecanavari 1 buçuk aylık bebeğim bir kaç gündür odada tek birakarak uyuyor . Evet güzel birşey ama çok erken. Ben bir kez odadan çıkıp gitmiştim acil bir isim vardı başka odaya . Ağlarsa hemen giderim dedim . Ama bir döndüm ki uyumuş . Sonra bir kaç kez daha denedim baktım uyuyor . Bu normal mi . Hep böyle mi devam eder. Bebekle iliskimi kötü etkileyecek bir şey mi cidden merak ettim
DogaLina Mezecanavari hayır ilişkini falan kötü etkilemez bırak uyusun hiç bişey olmaz ☺️ İlişkiniz gün geçtikçe dahada çoğalıcak zaten korkma bundan. Sadece gözüm genede üzerinde olsun ara ara git kontrol et o kadar. Şanslı annelerdensin 💕
Ayaz29 Mezecanavari bizde 3 aya kadar öyleydik kendisi uyuyodu sonra bişeyler oldu huysuzlandı bi ara yine toparladı somra yine huysuzlandı şuan 8 aylığız diş dönemi yine huysuz 😂 kendi uyumaya devam ederse süper bişey ama gün gün huy değiştirebilir
Sule77 Mezecanavari ya siz bunu buraya ciddi ciddi sorun mu diye mi yazdınız yoksa bu olan olayın güzelliğinin farkında değilmisiniz?kaç annenin hayalini yazmışsınız .ne gibi bi sorun olabilir çocuk ağlamıyorsa terkedilme duygusu yok demekki güvende hissetmiş uyuyakalmış öp başına koy.Böyle devam edermi garantisi yok çocuğuna huy kazandıran biz annelerin sen de farklı huy kazandırmazsan ve aşılardan ataklardan etkilenmezse ha bide diş var.böyle devam eder ..değişse bile anın keyfini çıkar.ben cıkarmadım şimdi bozulunca özlüyorum o günleri :)
Mezecanavari Bu arada bebeğimin gelisiminde bir sıkıntı yok erken doğum felan değil hatta geç doğdu. Uykusu da hep sıkıntılıydi sallayarak uyutuyordum hatta seslerle vs
Birmartannesi Kendi uyuması güzel bir şey tabi ki buna alışırsa siz rahat olursunuz,benim oğlum memede uyuyor,bazı annelerin kucakta sallayarak pışpışlama ile uyuyor cok avantajlı bi durum emin olun😆😆
Mezecanavari Birmartannesi bende hep salladım sanki uyumazmis gibi düşünüp . Ama yanlış yapmışım. Yine de korktum ben acaba dedim çok mu yanlış birşey yapıyorum herşey bebisler icin
AliDere Bence süper bi durum hiç kaygılanmanıza grk yok. Benim oğlum 3 ay 17 günlük çarşafta sallanarak uyuyor inanın çok zor. Keşke kendi basına uyuyabilse☺️
Mezecanavari DogaLina çok sağolun çok teşekkür ederim güzel temenniler içinde 😍 hep gözüm uzerinde birde uyurken kapıyı dinliyorum içerde olmasam diye
AliDere Mezecanavari umarım ☺️ Evde her neysede dışarı çıkınca çok zor bugün yemeğe çktk ilk defa salladk çarşafta çok komiktşi😄
DogaLina Mezecanavari kapıyı dinleyin tabii yada bebefone koyun yanına öylede olur ama henğz küçük oldugu için görerek bakın allah muhafaza kusma ihtimalinr karşı
Mezecanavari DogaLina evet artık kafasını çeviriyor penceresi balkona bakiyo ordan da kontrollermi yapıyorum 😊😊😊
Mezecanavari Sule77 yok inanın ki kötü niyetli söylemedim cidden yanlış bir durum olur mu diye söyledim . tabiki güzel benimde hayalim yanında ninni söyleyerek uyutmakti ben uyumaz diye o gazlı döneminde hep salladım.. çok şükür çok rahat bir durum ama tek uyuma 12 aylıkken verilen bir eğitim olunca yanlış birşey yapmak istemedim. Belki huy değiştirecek bilmiyorjm tabiki. Ama şu an hiç bir sıkıntısını çözmeden yatirmiyorum ondan da olabilir. Kötü değilse inşaallah devam eder 😂 1.
Mezecanavari Sule77 uyku eğitimi evet 4. Ay ama tek uyku 12. Ay demek istedim ben içimi çok rahatlattıniz çok sağolun 🙂