DmlDnz Aybarss_Mom selam canım biz 1 aylıkken sünnetle birlikte kestirdik cok kısa bir operasyon yani 2-3 dklık bişey hiç bekletmenin manası yok hemen yatırın bebişde rahatlasın :)
esra1106 Aybarss_Mom bende bir aylıkken kestirdim çocuk cerrahına baska bişey için gitmiştim gitmişken onu söyledim hemen kesti büyüyünce zor oluyomuş damarlar gelişince öyle söyledi doktor
Melekliiik Aybarss_Mom bızde dogdu 10 gün kontrole gitmiştik dilbagı var dediler baska bı doktora yönlendirilip kestirdik hıc korkma cok basit bisey 400 tl odedik özelde
Hira12 2205 Aybarss_Mom bizde 4 ayligiz ilk hafta dediler dil bagi var die kac doktora da gittiysem besinci ayda kesilir dedi bana
esra1106 Aybarss_Mom hayır hiç hissetmedi his yokmuş orda ben korktum canı acıcak diye anlamadı bile kesildiğini çok basit bi işlem 2 saniye sürmedi
Aybarss_Mom Melekliiik bizimde doktorumuz söyledi Doğumdan sonra kontrole geldiğinde sünnet olurken kestirin dedi ama biraz araştırdım 6 Aydan önce kesilmesi gerekiyormuş galiba
2205 ipek_61 evet ben anesteziyle yaptırdım dr um risk almadı bazı durumlarda kanama oluyor acil ameliyata alınıyormuş.
ipek_61 2205 genel anestezi mi oluyor nasıl oluyor ne kadar sürüyor kendine gelmesi geçmiş olsun size de