aysenur03 Kizlar 40 günlük bebeğim meme reddi yasiyoruz doğduğundan beri aptamil kullandik gaz yapti sma kullaniyoruz onuda kokuus degisik ya tadini son zamanlarda begenmiyo mamayi degistirmeyi düşünüyorum sizce hangi mama daha iyi hangi mama daha iyi
Seymabaysan aysenur03 bende meme reddi yasadım mama verdım aç kalmasn dıye o hataya düşme bence aç bırak emer ben beceremedim ama şu an keske biraz sabırlı olsaydm dıyorm mama verdıkçe memeyi istemıyo
miraninannesi18 aysenur03 sma kullaniorm canm memnunuz bi sorun yasamadan severek icio kizim. Mama beklerse kokuyor die dusunuyorm :/ yani yapinca yiyecek hemen yemez kalirsa sonradan verrsniz kokuor eksiyor gbi hemen
aysenur03 Seymabaysan bebelac gold düşündüm ama kilo aldirmasi falan nasil bazi mamalar kilo aldirmiyormus
Seymabaysan aysenur03 Güzel mama hafif ben çok mama vermıyorum anne sütı alıyo genelde sürekli mama kullansaydm hip organık tercıhım olurdu bebelac gold uygun bide çok nadir verdiğim içln kullanıyorum güzel severek içiyo ilk başlarda Aptamil conformil verdım hiç sevmedi
aysenur03 Seymabaysan bende cok uğraştım almadi beni cenesi çok çabuk yoruluyor biraz zaman gecsin tekrar deniycem inşallah başaran var sonradan memeye donen bende ugrasjcam arada veriyorum kısa kısa
aysenur03 miraninannesi18 bizde cok memnunuz kaldığı zaman cabuk kokuyor beklemiyor mama bizds ssviyirduk ama bi kac gundur sevmiyo midesi bulanıyor ilk icerken sonra devam ediyo icmeye