Yusufunannesi Kızlar bileniniz var mı bilmiyorum; appstore da (google play de de olabilir belki )bebek uyutucu diye bir program var. Oğlumn ağlama nöbetleri başlamıştı. Youtube da ya da başka uygulamalarda müzikleri dinçetiyordum ama çok etkili olmuyordu. Emerken ağlamaya başlıyor sonra susmuyordu. Bu uygulamadaki kolik müziğine bayıldım 😁 ağlamaya başlayınca bi açıyorum hemen gözler kapanıyor, emerken ağlayacaksa açıyorum, önceden çığlık çığlığa 5 dakika emen çocuk yarım saat emiyor. Bize çok faydası oldu, kolik bebek anneleri bi deneyin derim...
melihbugraninannesi Yusufunannesi kolik müziği dediğiniz buziki orhanın mı acaba yoksa saha farklı mı farklıysa denemek isterim
Azraninnnannnesi Yusufunannesi evet kızım 3 ay 21 günlük ilk günden beri bizde kullanıyoruz programı kolik müziği bizde ağladığın da sakinleştirme etkisi yaratıyor ama uykuya geçiş dönemin de pış pış+süpürge sesi yardımcımız oldu
Yusufunannesi Esra___ bizde çok işe yaradı. İnşallah sizde de yarar. Ben uçak moduna alıp koyuyorum yanına
Yusufunannesi melihbugraninannesi buzuki orhanı hiç dinlemedim, uygulamada ninni, piş piş, elektronik eşya dalga sesi falan da var. Ama özellikle kolik sesi çok etkili oldu bizde
Rukiye66 Ozber Öztürk olanınmı acaba bebek uyutucu yazdım iki tane denedim ikiside ücretli çıktı ilki kırmızı amblemli bebek emzikli ücret istiyo ikincisi Murat eksur olan oda istiyo
Sarem80 Yusufunannesi öneriniz icin teşekkürler canım keske daha onceden bu programi indrseydim isime yaricak insallah
Ecocan Yusufunannesi bende supurge ve pispisla uyutuyorum 5 aylik olcak geceleri hala o acik sonra ne bulcam hic bilmiyorum valla ya