Prensessannemm Kizlar bn bu ilacı kullanıyorum biraktm 1 haftayı geçti ve bn hala adet olmadım bu normal mi böyle başına gelen var mı ilaç mı degistirmeliym .Koruma yapar dgl mi adet olmasamda ?
1PrensAnnesi Prensessannemm öyle bi ilaç ki adet olmaması etkisi ne yazık ki yani hamile kalsanda anlamıyosun bu sebepten her ay testte yap demişti doktor
balkizimveben Prensessannemm ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Doktorum kullanmaya başlamak için adet olmayı bekle falan demedi. Sadece ilk ay korumaz ikinci ay korumaya başlar dedi. Lekelenme yapar merak etme dedi. Bu arada bugün ikinci günüm adet oldum. Bebeğim 3 aylık.
Rumeysa34 Canım ben 6 aydır kullanıyorum ve hala adet olmadım yan etkisi bu malesef 😓 bebeğini emziriyorsan malesef başka ilaç kullanamazsın + 6 aydır saati saatine yutuyorum ek korumasız ve elhamdulillah bişey yok
1PrensAnnesi Prensessannemm dediğim gibi doktorum beni uyarmıştı her ay gebelik testi yap diye sende yap cnm benm uyarmamışsa doktorun unutmuştur
Rumeysa34 Prensessannemm canım düzenli kullandıktan sonra her ay teste gerek olduğunu düşünmüyorum ayrıca bu hap sadece emziren anneler için o yüzden kimisi 40 ından sonra hiç adet olmuyor kimse bekleyemez adet olmayı diyeceğim o ki adet olmayı beklemeden kullanılıyor
Asmom Kızlar ilaca başlamak için adet günü beklememiz mi gerekiyor yoksa normal bir günde de alıp başlayabiliyor muyuz