Deletedmom347 Kizlar dogum yapali 12 gun oldu ilk gunden beri bi öksürük vardi ama tuhaf bi oksuruk sanki tadi var sizce narkoz olabilirmi simdi dikisim acimadigi ivin oksuruyorum ama cocugu emzirmemde falan bi sknti olabilirmi sizce narkozmu baska biseymi
mer_mer Deletedmom347 hepsi normal canım gıcık gibi öksürük oluyordu bendede geçti bas agrısı Arada hala yokluyor 22 gün oldu sezaryen olalı doktorum hepsine normal demişti bol su tüketmen lazım ciddi anlamda
habibe_kzlkaya Deletedmom347 aynen canım bendede olmuştu o dogumdan sonra ama dikişlerim acıyor diye karnimi tutarak öksürüyordum
bjkesra1903 Deletedmom347 3 ay oluyor sezaryen olalı bende hiç o tarz şeyler olmadı ama bolca su tüketip bolca vitamin almak gerekiyor çabucak toparlayabilmek adına 🙏🏻 Doktorunuz muhtemelen ilaç vermiştir onu içiyor musunuz
filtrelikahve Deletedmom347 Deletedmom347 bende 12 gün oldu cnm aynı şey bende re var baş ağrısı desen bela bela
Deletedmom347 mer_mer bugun su fazla icemedim galiba ondan vurdu normalde 4 litre icerim gunde bugun isten gucten tuvalete gitmeyi bile unuttum valla
mer_mer Deletedmom347 o bas agrısının tarifi olmaz valla bebeğine bakan varsa biraz dinlen su içmeye başla hemen vücudun susuz kalmış olabilir bugun bide yorulmuşsun kendine dikkat etmen lazım bebiş icin
habibe_kzlkaya Deletedmom347 valla Canim benim hiç başım ağrımadı. ama baş ağrısı için nescafe iyi geliyor diye duydum
Deletedmom347 mer_mer yok canm ilk gunden beri kendim bakiyorum esim sagolsun uyuyarak cok buyuk destek verir kendileri😄