kaansmom Sevgili anneler kullanıp memnun kaldığınız çamaşır yumuşatıcıları neler ? Hem denemediğimiz kokuları denemiş oluruz ☺️
Zynpbckci kaansmom a101 de peros var onun sarı renk olanı güzel kokuyor ve baya kalıcı kokusu mor olanda güzel kokuyor ama kalıcı değil
Sarisin kaansmom Mavi yumoşun yerini hiç bir yumuşatıcı tutmadı bu zamana kadar fakat şu an içeriği değişti eskisi kadar güzel değil, üzücü.
alyatosum kaansmom bingo Manolya yeni aldım harika kokuyor . Yumoş lilyum ve lotus çiçeği kullanıyordum daha öncede 🤗
Miniminiprens kaansmom abc aşırı kalıcı. Yazlıkları kırmızı renkli olanla yıkayıp kaldırmıştım. Şimdi bikaç şeyi giydikçe onun kokusunu alıyorum çok hoş💮 şuanda da fuşya rengi sofistike olanı kullanıyorum mükemmel 😍
a_prince_mom kaansmom bebekten önce yumoş ama bebekten sonra beyaz sirke. Kokunun ve içindeki kimyasalların onu rahatsız edebileceğini düşünüyorum
deryardakayra Bim den mavi renk bulut konsantre olanını alıyorum ama ben sadece nevresimlere falan koyuyorum
BuketBudak kaansmom oğlum için Yumoş extra sensitive beyaz olan, bizim için yumoş extra lotus çiçeği mavi olan.