deletedmom211 Kızlar merhaba yarın 2. Ay aşısını olucaz . Evdeki ateşölçerim aldıgım bakım setinin içinden çıkan ateşölçer çok iyi değil zaten bebeğim de çok hareketli koltukaltında 5 saniye tutturmaz . Kulaktan ölçen , dogru ölçen bi ateşölçer alıcam yarın ama marka konusunda kararsızım kullanıp memnun oldugunuz marka model varsa lütfen yazar mısınız 🙏
[silindi] deletedmom211 Braun koltuk altını doktorumuz tavsiye etti memnunum.Bir de temazsız aldım ikisinide kullanıyorm
deletedmom211 [silindi] temassız almayı düşünüyorum koltukaltından ölçtürmüyor bi deniyim dedim durmadı hiç . Temassız kullandıgınız da Braun mu
Bubu Ben de okadar telaş ettim i2.ay aşısında kızımn atesi cıkmadı şükür inşallah cıkmaz bebegnzinn ateşi. Koltukaltından ölçen iyi sonuc verir dmişti doktorumz
Sinon Bebeğiniz stresinizi anlıyor yapmayın lütfen 3 aşı oldu ben ağladım benim stresimi hissedip ağladı ama ne ateş ne başka bir şey olmadı. Ben braun nun kulaktan kullanıyorum kulağına yerleştirme ile hemen ölçüyor memnunum araştırırken temassızlarda 0.5 ya da 1 derece fazla ölçtüğünü öğrendiğim için kulaktan aldım. Ateş içinde eczaneden calpol alın çıkarsa verirsiniz biz çıkacak korkusuyla almıştık çok şükür çıkmadı