Adadamla Kızlar sma mama aldım bugün arkadaki ölçülerden hiç bı şey anlamadım 39 günlük bebeğim var nasıl vereceğim anne sütü de alıyor ama yetmiyor ek olarak vericem siz nasıl veriyosunuz
aramsamsam Adadamla Kilosunu gram olarak 56 ya bölünce içmesi gereken cc miktarını bulursunuz. Ona göre 30 cc ye bir ölçek şeklinde hazırlarsınız.
mammaofone Adadamla o zaman önce bir 60 ml deneyin. Biberonda 60 ml yazan yere kadar kaynamış ılınmış suyu koyun. Üstüne mamadan 2 ölçek koyun. Yeterli olabilir, bebeğinizin içme durumuna göre ayarlarsınız.
Yagmur2019 Adadamla önce bir 60 Cc yapın içindeki ölçekle 2 ölçek koycaksınız ama dolu dolu değil silme koyun bebeğiniz içip de doymazsa bir 30 cc daha yani 1 ölçek daha yaparsınız
Ayazbebe Ben kullanıyorum hem emziriyorum hem mama veriyorum arkasında yazana göre değil kendim ayarlıyordum mesela 60 cc veriyordum içimine bakıyordum yetmezse diğer sefer 90 cc yapıyordum sizde öyle yapabilirsiniz
Adadamla mammaofone teşekkür ederim . Bebelac kullanıyorduk o da aynı dediğiniz ölçülerden yapıyordum yine aynı devam