ssemashn Mehaba anneler bebeğim 33 günlük prima pampers 2 beden kullanıyoruz ama elimdeki stok bitince ya molfix yada sleepy geçmek istiyorum. Tabi önemli olan bebeğin teni hangisini kabul edecek. Sizce önce hangisini denemeliyim? Hangisi koku vermiyor kuru tutuyor hangisinden memnunsunuz :)
laleninannesi ssemashn doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama pure soft olanı 7 aylığız hiç bez değiştirme ihtiyacı duymadık çok şükür
Annesivekizi ssemashn molfix kadar kötü bi bez kullanmadım 1 paket almıştım bitene kadar kaka yıkamaktan mahvoldum çok sızdırdı bizde
Elifba ssemashn doğduğumuzda beri sleepy kullanıyoruz bir kere markette bulamadım uzağa da gidemedim molfix aldım oda bir şey yapmadı ikisindende memnun kaldım hatta molfix daha ince geldi
Naz_N ssemashn Pampers Pure kullandım ilk 2 ay, sonrasında Pampers Pure ve Sleepy Natural karışık kullanmaya başladım. Sleepy Natural özellikle yaz için daha iyi, daha ince ve hafif. Kalite olarak bir fark göremedim ama Sleepy Natural çok daha ucuz☺️🌸
Nltka Sleepy kullanıyorum3 buçuk aylığız gayet memnunum . Ama bez ve mama işi bebekten bebeğe değişiyor bence . Bazen dalgınlıkla bezi unuttuğumda sızdırma oluyor oda şöyle gece uykusu bölünmesin derim tüm gece o bez altında kalır sabahta ev işiyle uğraşırken aklımdan çıkıyor sızdırma oluyor tabiki ama çok normal o kadar saat hangi bez kalsa sızdırır onun haricinde çok ekstra sızdırma olmuyor
Iclalgoleli ssemashn 1 aylık bebeğim var sleepy kullanıyorum hatta her şeyini sleepy kullanıyorum ıslak mendili alt açma bezleri falan çokta memnunuz
Deletedmom297 ssemashn Aksam 9 dan sabah 8e kadar sleepy bezini taktığımda sizdirma vs. Olmuyor. Ama 11 saat kaldigi icn altinda biraz koku oluyor çişli bezde. kaka veya ciş yaptığında sızdırmadı hiç. Ben memnunum fiyatida uygun dogal saf sudan uretilmiş artik ne kadar dogruysa. Dogdugu gunden beri kullaniyorum.
ssemashn Sleepy alacağım bende büyük ihtimal Natural ve sensitive olarak iki çeşit var acaba arasındaki fark ne çoğu kişi fark yok demiş ama bilemedim hangisini alsam 🤔 Siz hangisini kullanıyorsunuz