Şaka şaka konu başka herkes baksın şu halime bu çare bulun diye böyle yazdım kayanana postları dsha ilgi çekiyor çünkü 🤣🤣 şimdiden özür dilerim sakacik yaptığım için 🤭🤭 sivrisinek ısırıyor beni hamilelik den kalma alerji yapıyor isirdifi bölge hamileyken başıma geldi bir kere isiridilar ısırdığı bölge kaşıntı dan o bölgemi sırf kanatıyor um stilex kortizonlu kremler yazdi doktor haplar geçmiyor kaşıntı buz Bepanthol kaşıntı kremleri kalmason herşey denedik geçmiyor kısacası bnde isrimamasi için bi sprey varmı kullandığıniz ya bunu sür gerçekten hic ısırmaz dediğiniz evimde hic yok cok korunaklı giremiyor ama misafirlige gitsem balkona cikamiyrum isircaklar diyr anenmm yeşillik evi gidemiyorum pikniğe gidemiyorum dışarı korkudan çıkamıyorum onlarin yüzünden ev hapsi yaşıyorum diyin bana harika bi ilaç süreyim rhaat rahat çıkayım dışarı sokamasinlar beni😔 ısırdığı bölgeyi görseniz kaşıntı dsn çocuğumla ilgilenemiyorum bile 😔 geceleri hiç uyku yok zaten oyke bi kanıyor ki kaşıntı dan sabah kalktığımda da çarşaf kan olmuştu ve sol oldum artık dayanamıyorum