06-ikra-06 Kızlar bebeğim 10 aylık oldu kulaklarını artık deldirmek istiyorum Ankara’da nerede deldirebilirim eczaneler güvenilir mi bir fikir verin
Deletedmom5284 06-ikra-06 tabanca ile deldirme iğne ile delim yaptır ben piercing işi yapıyordum o yüzden tabanca önermiyorum
Nilidya Deletedmom5284 yaa neden acaba farkı nedir ? Tabancayla sanki daha hızlı ve acısız olur gibime geldi
Defne_cicegim Deletedmom5284 ne kadarlık oldunuz bakimmm 🤗 valla ne zamandır aklımdasın sorucaktim görünce iyi denk geldin ah tatlım ben sezeryanla doğum yapmış biriyim vallahi hiç fikrim yok 🤣
Deletedmom5284 Defne_cicegim 39+1 im henüz 38iken doğurmak istemeye başladım çünkü bebeğim çok kilolu ve beni çok zorlayacak gibi görünüyor keşke doğursam daha fazla kilo almadan
Deletedmom5284 Nilidya Tabanca ile daha acılı oluyor küçükken yengemin zorla kuyumcuya götürdüğünü hatırlıyorum beynim delindi sanmıştım 😐 ama ben kendi vücudumu uyuşturmadan iğne ile deliyorum o acı ile alakası yok inan..
Defne_cicegim Deletedmom5284 ahh kıyamam Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin doğum yapınca mutlaka haber ver 🤗🙏🌸