sbakici Bebeğim 3 ay 5 günlük. Birkaç gündür memeye yaklaştığı an çığlığı basıyor zar zor 1-2 dk emiyor, zaten gazlı bir bebek gaz mı meme reddi mi nedir anlamadım. Ne tavsiye edersiniz?
Bmk sbakici aynı sıkıntı bendede var 3 ay 9 günlük memeye gelince kendini geri itiyor ama biliyoru aç 😕
Mgtlh sbakici farklı pozisyon deneyin şarkı söyleyerek mesela dolaşarak. Yada yanına yatarak emzirin bende öyle oluyor o sıra zorlamıyorum emmesi için sık sık farklı pozisyonlarda teklif ediyorum. Yada güldürüyorm bir kaç dakika sonra emiyor
limonlukarpuzzz sbakici 3. Ay ataği var 30 35 gün kadar sürüyor meme biberon reddi yapiyorlar asla vazgeçmeyin siz inat ederseniz inatlarini kiriyorlar ben sarki soyleye söyleye kucağimda gezdirerek yedirmeye calismistim ve basarili olmustum :)
Hamzaa sbakici yaa benimkide aynı dünden beri emmek istemiyor çıldırıyor memeyi ağzına alınca emiyor emzik veriyorum havada kapıyor bu arada 3 ay 8 günlük benimki de
dderinc Bende 2 ay 16 günlük bir anneyim, benim bebeğim de aynı şekilde memeye yaklaştığı an deliryor, aç kalmasın diye sağıp veriyorum
Bmk dderinc bizimki ne biberon ne kasık hic bi sekilde almıyo itiyo cıkarıyo agzından geriye nasıl vericem biberonla?alıstırma biberonu aldım minik onuda almıyor
IrmakAliKerim Bmk canım eds yöntemi ile ver ben hem emzirip hem eds ile besliyorum hem biberona alışmıyo çok rahat
Ftmgl_4 Benim oglum da 3.bucuk aylik bizde bu aralar aynisini yasiyoruz ben kucagimda gezdirerek ve pişpişlayarak emzirdim direnemedi memeyi birakmasin diye sagmiyorum emmesi icin zorluyorum işe yariyo kizimda da ayni sekilde olmustu denemenizi tavsiye ederim