sbakici Bebeğim 3 ay 5 günlük. Birkaç gündür memeye yaklaştığı an çığlığı basıyor zar zor 1-2 dk emiyor, zaten gazlı bir bebek gaz mı meme reddi mi nedir anlamadım. Ne tavsiye edersiniz?
TutuKelesh sbakici aynı durumdauım şu an. Memeyi zorla verdim zar zor tuttu ama emmiyor. Emzik gibi çiyniyor. Karnı da aç üstelik. Ooff napıcağımı şaşırdım
Mrcemn sbakici biz o aşamadan geçtik çok şükür stres yapmayın sakın stresiniz bebeğinize geçerse daha büyük tepki verir sakin olun memenin önüne koyun ağlarsa ayağa kalkın kucağınızda dursun gidip gelip dikkati dağılınca göğüsünüzü tutacaktır ayakta emzirmeye çalışın yani tutunca oturırsunuz meme reddi yaşıyorsunuz büyük ihtimal benim oğlum da öyleydi
gzdalidmr sbakici gazdır benim oğlumda öyleydi aç sanıyorsunuz veriyorsunuz ama gaz sıkıntısı emme refleksini arttırıyor
sbakici ay atağına gireceğiz 5 gün sonra acaba erken mi başladı diyorum. normal emerken bile ayda 700-800 gr alıyor. bu ay böyle giderse ne olacak hiç bilmiyorum :( sağıp versem diyorum biberon emzik vs asla almıyor, zorlayınca kusuyor.
Eylul-92 Benim bebeğimde bugün 3 aylık oldu ½ günden beri karnı aç olsa bile diliyle ittiriyor gibi zar zor alıyor memeyi ve dediğiniz gibi çiğneme yapıyor sürekli yeni huylar ediniyor 🤦♀️
annediyeabartmayin sbakici meme reddi yaşıyorsun canım ben de öyleyim. Zorlama zorlayınca inat yapıyorlar. Teklif et istemiyorsa bırak ayakts yatarak vs dene ama ağlatma. Hiçbirini almıyorsa uykuluyken dene o zaman emiyolar. Ben uyutup uyanacağı zamanda veriyorum 🤷♀️