milasmommy Merhaba hanımlar doktorumuz verdi bu damlayı 1 haftadır kullanıyoruz ama bugün saatinde veremedim uyuyordu sabah 9 da vermiştim hep bugün 13.30 da verdim sizce yanlışmı yaptım aynı saattemi olması lazımdı doktor hiç bişey söylemedi bunun hakkında
Tugbacolak milasmommy bana aynı saatte ver falan denmedı hıc canım gun ıcınde ne zaman aklıma gelırse o zaman verıyorum bı aksılıgımız olmadı sadece kuzenımın tavsıyesı uzerıne( yenıdogan yogun bakım hemsıresıdır) beslemeden yarım saat once verıyorum bagırsak duzenleyıcıde oldugu ıcın bagırsaklarını sısırıyomus beslenme sonrası huzursuz etmesın dıye
BabyGroot milasmommy 1-2 saatten bişey olmaz bence bende bazen kaçırıyorum uyuduğu zaman bi değişiklik olmuyo. Damla vercem diye de çocuğu uyandırama uyutana kadar göbeğim çatlıyo zaten 🙄
merveeminaaa Her çocuk farklıdır ama ben ne zaman uyuyo diye vermesem o gün kakasını zor yaptı gaz sıkıntısı çekti
milasmommy merveeminaaa ya aslında benim kızım çok düzenli yapıyordu kakasını hiç zorlanma vs yoktu bu ilacı kullandıktan sonra 1-2 kaka daha sayısı arttı günde 5-6 kez kakalı bez alıyorsam artık 6-7 arası oluyor. Bugün kaka yapmamıştı hiç acaba damlayı kullanımca tembellikmi oluyor ya bilemedim hiç tedirgin oldum şimdi.
milasmommy Tugbacolak anladım canım banada bişey denmedi ama forumda bir iki kez aynı saat kuralı diye okumuştum ama yanında farklı damlalarda kullanıyorlardı emin olamadım ben tek başına gaz damlası diye biliyorum bu ilacı bağırsak düzenleyi olduğunu yeni öğrendim :)
milasmommy BabyGroot Ya evet bende çok zor uyuttum 5 saatin üzerine. Sonra uyandırmak istemedim bu saate kaldı mecbur
Tugbacolak milasmommy bende kuzenım sayesınde ogrenıyorum bı cok seyı doktorlar cok acıklayıcı olmuyor malesef☺️