Brcn0650 Arkadaşlar 15 günlük bebeğim var çok şükür sadece anne sütü alıyor benim sormak istediğim günde 1 fincan türk kahvesi içsem bebeğimin uykusunu gazını falan etkiler mi
vilnius Brcn0650 kuzum iç , dene ve gör. Bende meme ile besliyorum 6 aylık olduk şükür hala meme ve ek gıda başladık. Yani ben tükettim çünkü gaz yapmadı. Denedim kuru fasulye vs bile yedim gazı yoktu. Her emzirmeden sonra gazını mutlaka al inş sende gaz problemiyle karşılaşmazsın
aybukemom Brcn0650 valla günde iki ğç bardak içerdim fosur fosur uyurdu kzıım😂 ama denemek lazım herkeste aynı değil etkisi
Ummuhumeyra Brcn0650 bende mesela kızım 4 aylık oldu içersem kahveyi direk kızımın uykusunu etkiler arkadaşların da dedikleri gibi denemelisiniz 🌼🎈
Burcem Brcn0650 bebeğim 50 günlük ilk zamanlar hiç içmedim sonra içtim ama hergün değil 2 güne bir olumsuz bir etkisini görmedim zaten içsem de içmesem de kızım gazlı bir bebek olduğu için kahve etkilemiyordur bile 😀
Agah65 Benim bebeğim de 4.5 aylık doğum yaptığım ilk günden beri içiyorum kahvemi , başka türlü uykusuz gecelerle baş edemezdim sanırım, deneyip karar vermelisiniz, bizde de herhangi bir sorun yaratmadı kahve tüketimim
Brcn0650 Burcem çok şükür çok gaz sorunumuz yok şimdilikama kahve konusu biraz kafamı karıştırıyor bir kere bir gün içinde iki bardak süt içtim o gün nerdeyse hiç uyanmadı o yüzden korkuyorum
Yusufyigit-1 Brcn0650 ben bir kere içmiştim tövbe ettim bir daha icmemeye. Cocum 3 gün kafayı yedi ya oysa günde 30 ml anne şutu içiyordu ama kafein etkisinden mi dir nedir.. sabahlara kadar ağladı sonra ikinciye bir daha içtim farkında değilim sonra yine aynı şey tamam dedim kahve yapti😒bir daha da icmedim sonra emmeyi kesti oğlum zaten
Brcn0650 Yusufyigit-1 internette kafein bebeklerde emilimi çok zor olabilir yazıyordu o yüzden içmekte tereddüt ettim 2 haftadır içmiyorum
Rkaraevli Brcn0650 Günde bir fincan kahve sorun olmuyor diye okumuştum ben de hep. Deneyip gözlemleyebilirsiniz ☺️
Brcn0650 Rkaraevli canım ben bi kere 2 bardak süt içtim sabah ve akşam bebeğim o gün hiç uyanmadı o yüzden etkiler diye korkuyorum
kubraanne Brcn0650 ilk 3 ay ne turkkahve nesacafe hicbirini icmedim gaz yapar uykusu kacar vs. Diye ondan snra icemeye basladim turk kahvesi dokunmadi ama şu 3 ü biradalar uykusunu kaciriyodu kizimin bende sütlü nescafe yapip ictim onunda bi zarari olmadi
Aliasafannesi Brcn0650 onlar gazı engelliyor sen türk kahvesi içiyorum bebeklerde uyku açıcı etkisi oluyor papatya da daha rahat uyumasını ve daha fazla uyumasını sağlıyor