Mrymbas Merhabalar bebeklere 1. Ay aşısı sağlık ocağında yapılıyor değil mi ? Birde ateş filan yapıyor mu bebekte acaba bizimde yaklaşıyor aşı zamanımız da biraz tereddutluyum acaba ateşi olur mu canı acır mi diye
Dodonay Mrymbas evet sağlık ocagında yaptırılıyo. Bizde bi sorun olmadı. Ateşi çıkarsa calpol ver dedi doktor. Ateşide çıkmadı. Huysuzlukta olmadı. İnşallah sizinde öyle olur
Pinkmoms Mrymbas evet sağlık ocağında yapılıyor en hafif aşıymış bizde yaptırdık hiç bir sorun yaşamadık canım
Sedefinpamugu Tereddüt etme canım en sıkıntısız aşı diyebilirim ilk doğduğunda yaptıklarının aynısı olması lazım bacaktan yapılıyor ateş yapmıyor için ferah olsun
Mrymbas Sedefinpamugu evet bende öyle biliyorum 2. Dozu yani hastahanede yapılanın ınşallah bi sıkıntı yaşamayız 😊
Bfsozn Sağlık ocağı yapıyor 1 aylik aşıda ateş yapmıyor canım sonraki 3 tane asi olcak o ateş ve ağrı yapabilir ebe öyle söylemişti bana ve öyle oldu
Mrymbas Efe2811 ayy insallah bizde yapmaz zaten karin ağrıları oluyor huysuzlanıyor çok bide o olmasın
Ervaa Bizde dün olduk eskiden emzirirken uyuyordu şimdi sürekli ağlıyo ayakta sallamadan uyutamıyorum sürekli Gaz sancısı çekiyo gibi sıkıyo kendini