Mucizelerveanneleri Kızlar 28 günlük ikiz bebeklerim bugün çok uykulular beslenme için dahi uyandıramıyorum herşeyi denedim Yok Böyle bir durum yaşayan varmı neden olurki
Yasminadem Mucizelerveanneleri benim kızım da 28 günlük ben uyanmadığı zaman altını açıyorum bi de yanaklarını hafif hareket ettiriyorum ya da ağzını açıp biraz sütümü damlatıyorum ağzına tadını alınca emiyor
Incitanesi6835 Mucizelerveanneleri Canım Sarılık olabilir yüzlerine.vs çok iyi bak benimkinsarilikdan.asiri uyuyodu
[silindi] Mucizelerveanneleri Aynı durumdayız post bile açtım bu durumdan dolayı fikir almak için 😪 3 dk emip saatlerce uyuyor benim bebeğim de
fatima sarılık değiller değil mi? sarılık değillerse uykuya düşkün olabalirler mesela kaç saat uyanmıyorlar??
Seyma16 Merak etme canım 2.ayda da uyusun diye bakcaksin bugunlerinin tadını çıkar 😊 ilk bi ay bizde öyleydik beslenmeye uyandirirdim hele geceleri zorla kaldırırdım şimdi zorla uyutmaya çalışıyorum bebegim 2 aylık 😁
Belmaeylul Heh işte aynı bizim kız bir hafta sonra üç aylık olucak çok derin bir uykusu var doğduğundan beri gece 5 saat yemek yemediği bile oluyor
Ftmsnny Seyma16 öyle 3 saatlik uyku ile ayakta olduğUma inanamıyorum. Bu günlerde geçecek. Sağlıklı olsunlar yeter
Mucizelerveanneleri Yasminadem ben neler yaptım yok ACABA ĞÇ DÖRT GÜNDÜR REZENE çayı içmem sebep olmuş olabilir Mi ❗️❗️
Bubu Benm kızım da uyanmazdı ama sarılık vardı ne yaparsak yapalm uyanmıyordu sarılık gectkce geldi kendne altnı acıodm ayagnı sıkıyordm ne yaparsam yapaym fayda etmezdi
Mucizelerveanneleri Bubu sarılık için küvezde kaldıkları sürede ışık aldılar ama terarlarmı bilmiyorum
Yasminadem Mucizelerveanneleri rezeneyi çok tüketmemek gerek diye biliyorum sürekli değil de arada içerseniz daha iyi olur çünkü sürekli kullanımda sütü azalttığını duymuştum
Bubu Mucizelerveanneleri keştik dönemi gectyse korkmaya gerek yokmş zamnla düzene girer zorla uyandrcksnz mecburr
Mucizelerveanneleri Incitanesi6835 küvezde kaldıkları sürede ışık aldılar tekrarlarımı bir aylık oldular