zeyzey29 Biz sma mama kullaniyoruz 800 gr aliyoruz ama 1 hafta anca yetiyor sizdede mi öyle 🤦♀️acaba bebegimi tok tutmuyor mu da o kadar çabuk bitiyor diye düşünmüyor değilim
Seda1anne zeyzey29 ya bende sma kullanıyorum bebeğim doymuyor sanki 60 verdim 90 verdim yok illa üstüne bide emiyor öyle uyuyor , nu mamanın doyuruculugundan şüpheliyim
Rabiso zeyzey29 biz hero baby kullanıyorduk ilk aylar 3 4 günde bitiyordu simdi 1 yasındayız bir haftada bitiyor
TalentedMom zeyzey29 ben hiç combiotic 350 grlık alıyordum 1 haftada bitiyordu reflüsü olduğu için ar yazan başka mama aldım karıştırıp veriyorum doktor sık ve 90 cc ver dedi önceden 120 yapıyordum bitiriyordu 1 haftada
Aliferman zeyzey29 bebeğiniz kaç aylık ? Benim oğlumda similac 850 Gr kullanıyor 10_11 gun gidiyor ama ek gıda da aliyoruz emiyordu bir haftadır bıraktı
snyck zeyzey29 yaklasik 1 yaşına kadar öyle cabuk biterdi sonra mamayi baya azalttı sadece gece ve gunduz bi yere gidip yemek bulamadigimizda içiyor 800 gram 15 günde falan bitiyor
Defnedilan34 zeyzey29 8 aya kadar verdiğim mama paralarıyla altıma bi şahin araba almıştım o derece 🤣🤣 şükür şimdi alerji kaynaklı raporlu mamaya döndük