Nurcan1710 Kızlar bebeğim 2 aylık olucak geceleri uyuyor 1 den sonra sizlerin bebekleri uyuyor mu veya kaçta uyuyup kaçta kalkıyor
Crazymomy Nurcan1710 ilk aylar benim bebeğimde öyle uyuyordu. Hep kendisi ayarlıyor gece uykusuna geçeceği saati birkaç ay 01.30 civari yattı. Sonra 23.00 gibi yatmaya başladı öyle. Bence kendi haline bırakmak en güzeli
deryatoprak Nurcan1710 2 aylıkken saat 8de uyurdu 11 gıbı uyanır emer tekrar uyur sonra tekrar 2 de uyanır emer sonra 5te emerdı sımdı 4bucuk aylıgız tamamen degıstı
Nurcan1710 Crazymomy yok yani gece 1 de uyuyorsa sabah kaçta uyanır veya ara ara uyanır mı demek istedim ben
Sdatrk Nurcan1710 benimki 2 aylık olucak gece 1 de anca dalar 4 gibi kalkar emer uyur 7 gibi uyanır aşırı derecede yoruluyorum gündüz uykuları 15 20 dk falan
MetehanAlp Ayı doldurana kadar hep uyurdu 24 saatte uyanık oldugu 6 yada 7saat falandı en fazla şuan 4 ay 10 gunluguz 1 haftadır tamamen değişti gunduz uykuları yarım saat max 1 saat oldu sürekli kısa uykular halınde uykuya gecerken zorlanmalar şaşırıyoruz artık ben bu zamana kadar ayağımda hiç sallamadım yatırırdım kendi uyurdu acıkınca uyanırdı şimdi mecbur sallıyorum 🤷♀️ Kim bilir zaman geçtikçe daha ne huyları değişicek ☺️