kgns 1,5 aylık oğlum var. Sanırım artık sütüm yetmiyor. Eskiden göğüslerim hemen dolardı taş gibi olurdu bazen makina ile sağardım şimdi hemen dolmuyor dolsa da eskisi gibi sert değil ve süt yetmiyor sanırım Iki hafta önceye kadar sadece akşamları tek sefer mama veriyordum. Gün içinde emiyordu. Bir haftadır gün içinde doymamaya başladı ağlıyor ve aranıyor mama verince sususyor rahat uyuyor. Sut cogalmasi icin ne onerirsiniz
damlahira kgns Humana still tea çay içiyorum günde 3 kere 2 tatlı çay kaşığı içiyorum düzenli olarak çok faydasını gördüm ek birşey yapmıyorum beslenmeme dikkat ediyorum tabiki☺️Son olarak bol bol su
elifzeze kgns merhaba sütünüz kesilmiyor gogusleriniz terbiye olmus durumdalar😊 yani sadece bebeginizin emecegi kadar gelir ama bu bebeginiz ac kalacak demek degil her annenin basina gelen bir durum bende sizin gibi ayni seyleri düşünmüştüm 9 aylik kizim var ve hala emziriyorum bol su icin 😊
kgns [bilinmeyen] benim de uyanmalari cok sık bir satte bir kalkıyor. Ama gece az emiyor ve uyuya kalıyor zaten gece biraz dolmuş oluyor göğüslerim.