AysunAsyam Merhaba kizlar Sol göğüs ucumda sertlik oluyor ve emdiginde acıyor bebeğim emerken bildigin mucadele ediyor süt gelmiyo sanırım.ne yapmam lazim yapmam
Bgmyzc AysunAsyam geçmiş olsun süt gelmiyorsa süt yapıcı şeyler tüket mutlaka 3 lt su iç komposto sıvı şeyler tüket göğüs ucu yaraysa acıyorsa benim 3 ay olduğu hala geçmedi yapmadığım şey kalmadi ( lansinoh, zeytinyağı, gümüş kalkan vs.)
MayaBuse AysunAsyam sertlik neden dolayı yara mı oldu?eğer yara gibiyse saf zeytinyağı sürün organik olsun bebek emerken şöyle bi siliverin öyle emzirin.eğer acıyosa bebek tam kavrayamıyor demektir..
AysunAsyam MayaBuse yara gibide değil aslında böyle sanki kabuk bağlamış gibi anlamadım lansinoh krem sürüyorum gece yatmadan uyandığımda biraz yumuyamis oluyo sonra gün içinde yine ayni
MayaBuse AysunAsyam tamam benim de öyleydi ve lansinoh önerdiler epey kullandım ve bi iki gün bıraksam eski haline dönüyodu sonra zeytinyağı denedim hemen geçti ve bi daha olmadı şuan hiç bişey sürmeden sürekli emiyo siz de deneyin isterseniz zaman içinde kendiliğindende geçiyor…