Birkucukeylulmeselesi Kızlar felaket dökülüyor hiç bu kadar dökülmemişti geçiyor diyin lütfen nasıl geçer bu
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Birkucukeylulmeselesi 10 aylık olucaz dökulenlerin yerine çıktı saçlarım ama.hala dökülmeye devam. Ne zaman biter inan bilmiyorum 🤷🏻♀️
Bilnermus Birkucukeylulmeselesi canim bebegin seni tanima durumundan kaynkli birsey degil annede d vitamini eksikiligi oluyor ondan kaynakliymis geciyor bir muddet sonra 🤗
Gzdzeynep Birkucukeylulmeselesi bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama 6. Aydan sonra yavaş yavaş eski haline dönüyor saçlar benim şuan çok fazla bebek saçım var ve eski gürlüğüne geldi.
Birkucukeylulmeselesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi evin heryeri saç tiksiniyorum artık her gün süpürüp silsemde toplarken bile dökülüyor tarak vurmuyorum korkumdan ya
Aselbuk 1 bucuk yil oldu dogum yapali inanilmaz dokuluyo bende bilsem saeimsakli sampuan bile kullandim o bile fayda etmedi
Mutlubebis24 Benimde bebegim 2 aylikken basladi 5.5-6 ayllikken durdu dikulmesi avuc avuc dokuluyordu hayatimda hic bu kadardokuldugunu bilmem bioxcin in feminasindan kullandm gecti suan baska bi sampuana gectm yine dokulmuyor bioxcin mi etkili oldu yoksa donemsel dokuldu gecti mi bilmiyorum sizin bebeginiz kac aylik
Birkucukeylulmeselesi Mutlubebis24 inşaAllah dönemseldir ya fayanslarda saç görmekten toplamaktan yoruldum
Hamzam Mutlubebis24 ya aynı durumdayız,avuç avuc,hayatımda hiç olmazdı, Dr gidicem ama tathlillerimde bişey çıkmadı,acaba diyorum kötü bı hastalığım mi var,günlerdir yedim kendimi,
Gdogru Deletedmom896 çocuğun seni tanımaya başlayınca saçların dökülür diyorlar 😂😂 ortalama 3 aylıkken hormonlar düzene girdiği için hamilelikteki saçlar dökülmeye başlıyor bu da bebeklerin etrafına daha duyarlı olduğu zamanlara denk geliyor. Sevgili büyüklerimiz de aa seni tanıyor o zaman artık diyor 😂😂
Birkucukeylulmeselesi Gzdzeynep 2ay22 günlük dökülmesi dursunda olan saça da razıyım zaten kapalıyım eşim istediği için kesmiyorum uzadı bakamıyorum
Deletedmom896 Gdogru aaaa ilk defa duyuyorum 😀 saf saf anlamaya çalışıyor bi 3-5 kez okudum 🙈 bugün de birşey öğrendim
Birkucukeylulmeselesi Gdogru aslında evet bebeğim beni 40 dan sonra tanıdı ama saçlarım yeni dökülüyor 😂
YldrmBytkn Birkucukeylulmeselesi kalın dişli tarak ile tarayın taramayınca daha çok dökülür birbirne dolasip
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Birkucukeylulmeselesi Ben topuz gesiyorum artık. Açmak mümkün değil. Taramak zulüm. E bebeğim de çekiyor saçlarımı topuz olarak gezmeye devam. Anne topuzu 😅
Deletedmom896 Birkucukeylulmeselesi yok benim bilmediğim birşey olduğu için tuhaf karşıladım sizlik birşey değilmiş 😛
Gzdzeynep Birkucukeylulmeselesi bu bir süreç emziren annelerin hepsi yaşıyor. Ve bebek 5. Aya geldiğinde dökülmesi tavan yapıyor sonra azalıyor ve normale dönüyor
idil1990 Birkucukeylulmeselesi bebek dogduktan sonra uc ay kendi demir depolarini sonrada annenin depolarini tuketiyormus. Benimde felaketti kizim alti aylikken adet oldum bicak gibi kesti simdi iki aydir yine olmuyorum adet yine basladi bu surec boyle geciyor ama cok cikiyorlar heryerden sabret cikicak demir ilaci kullanabilirsin destej amacli
Birkucukeylulmeselesi idil1990 doktora gidince söyliyim ben bi bende hala adet olmadım aslında çok rahat hiç istemiyorum adet olmayı ama vücudun sağlığı için olmamda lazım