Simay41 Bebeğime bugün 2 aylık aşılarını yaptırdık ve şuanda ateşlendi 38.2 soğuk kompleks yapıp düşürmeye çalışıyorum. 3 saat öncede calpol verdim tekrar veremiyorum . Yardımlarınız lazım ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Mom090 Simay41 sorma şansın var mı doktora komple soy bir kere bezi kalsın belki ince bir atlet 6 saatte 1 calpol verebiliyorsun 2.ayda diye hatırlıyorum olmadı 6 saati tamamlayınca paranox s fitil verirsin yarım ama doktora danışmadan bilemedim 🤷🏼♀️
Simay41 [silindi] fitilin ismini alabilirmiyim ilk çocuğum ve bilgim yok sadece calpol yazılar bende internetten araştırarak bişeyler yapmaya çalışıyorum hastaneler pandemi dolu ondan götürmekte istemiyorum çok teşekkür ederiz
Mom14 Hiçbişey sadece üstündeki herşeyi çıkar bezle dursun korkma bende dün vurdurdum aynı durum bendede vardı su hazırladım bez le gövdesini eklem yerlerini sildim havalar cok sıcak oldugu için ateşi dahada çıkıyor bi iniyor bi çıkıyor hiç korkma
Simay41 Mom14 çok teşekkürler inşallah bi an önce düşer korkuyorum çünkü bide gurbetteyim sadece eşim var yanımda başka kimsemde yok Yardımcı olacak 😞
Omerim01 Simay41 calpolu 4 saate bir verebilirsin canim dusmezse atesi ama dusmus biraz cok sukur basina ilik bez koy sadece zibinla yatir bizde gecen gun vurdurduk ateslendi ben dort saate bir calpol verdim ilik bez koydum alnina bir de zibinla yatirdim sabaha kalmamisti atesi
yayburcukadini Kliman varsa aç biraz bizde çok faydası olmuştu. Klimayı kapatınca yükseliyordu tekrar ebe yi aradım sordum açık kalsın korkma faydası çok olur demişti.
Simay41 yayburcukadini ne yazık ki klimam yok ondan soğuk su kompleksi uyguladım direk ama tekrar çıkar diye korkuyorum 😞
Simay41 Mom090 ne yazık ki doktorun numarası yok fitilde almadık bilmediğim için calpol vermiştim tekrar veremem diye soğuk uygulama yaptım inşallah düzelir bian önce olmadı nöbetçi eczaneden aldırayım canım