Selin648 Kızlar 28 günlük olduk bugün . Bebeğim sürekli ıkınıp geriliyor ama çok çok fazla ve kıp kırmızı oluyor gaz falan dedik ama doktor büyüdüğü için dedi erken doğdu bebeğim 36 haftada yaşıtlarını yakalamaya çalışıyor dedi ama acı çekiyor gibi çok geriniyor artık çok korkuyorum uykusunda bile gerinip kıpkırmızı oluyor tekrar uykuya dalıyor ama en fazla 1 yada 1.5 saat uyuyo napcam bilmiyorum ya
Aybo Selin648 canım bzfr 40 günlüğüz, miadında doğdu, aynı gerinip ıkınıyor hatta c şeklini alıyor, kıpkırmızı oluyor, bnde sorcam bi doktoruna ama bi sorundan kaynaklandığını düşünmüyorum
Masal51 Selin648 gaz cnm bzmkide ayniydi bide aglardi ole olunca bitkisel surupla kurtlduk bz cok sukur
Liderbey Selin648 Affedersiniz ama doktor saçmalamış büyüdüğü için diyor. Biz aşırı gazlıyız maalesef aynısını benim bebeğim de yapıyor. Doktor yapacak bişey yok masaj yapın isterseniz gaz için bitkisel ilaç kullanabilirsiniz dedi. İkisini de yapıyoruz. Duş yaptırırken karnına vücut yağı ile masaj yapınca karnı baya yumuşuyor ve rahatlıyor tavsiyemdir.
Miracimmm Selin648 gazdan dolayı canım benim bebegim de öyleydi doktor gazdan dolayı demişti şimdi 4 aylık çok şükür geçti
Selin648 Aybo ilk başlarda bende hiç sorun etmiyordum ama çok aşırı derecede ıkınıp geriliyor kıp kırmızı oluyo uykuda bile ağlayıp tekrar uykuya dalıyor doktor sadece büyüdüğü için böyle dedi ne kadar doğru bilemiyorum ki
Masal51 Selin648 yok ress tiryak bitkisel surup şifa kimyanin surubu cok fydali biz onla kurtulduk kaka yapmasinida duzenliyo bzmki kakada yapamiyodu onla duzeldi
Esilanur Canım ben bilemedim sili beyaz pamukçuk da olabilir ondan da ağlar ama gaz damlası diye sorarsam nurse harveys sab simlex