Melekliiik Bugun olduk ası ama cok aglıyo hıc susmadan tavsıyenız var mı evde yalnızım esım calışıyo cok caresızım
yanlizanne Melekliiik calpol verin bı cay kaşığı 4saatte bir verebilirsiniz ..koluna da dokunmayın alırken dikkat edin ..geçmiş olsun
BKumsal Melekliiik Eyvah! Bu ayin 27’si benim de aynı aşım var. Umarım kolay geçer. Bizimki ayakta gezince sesi kesiliyor hemen. Ve onun sesini hareketlerimle ve sesimle bastırınca ben kazaniyorum. Açık hava da aldırabilirsiniz.
Melekliiik yanlizanne kolu bacakları Hep agrıyo bellı cok gazlı bı bebek bacaklarını hareket ettırınce aglıyo
yanlizanne Melekliiik hiç dokunmayin asılı yerlere calpol verince zaten uyuyacaktir ..benim oğlumun da ateşi çıkmadı yoksa ama ağladığı icin verdim ikinci gün daha iyiydi
Melekliiik BKumsal normal şartlarda bızımkıde bebek arabasında bile saatlerce oyalardım ası cok zormuş canm ınş sız rahatlar gecırırsınız
BirBabaHindi Canım benimkide iki ay aşısını olunca aşırı huusuzdu ateşi olmadı ama sürekli agliyodu sonra bebek arabasına bindirip evin içinde gezdirin ve sio diye sustu ben öyle ayltlattim iki gün boyunca
Busrammesut 2.ay asisinda çok cektim gündüz uyudu gece 12de başladı sabah ezanına kadar susturamadik en sonunda arabayla gezdirdik öyle uyudu Allah yardımcınız olsun