ulkubulduk Kızlar merhaba. Bebeğim 2 ay 16 günlük. Doğduğundan beri sarı suluydu kakası. Fakat bir hafta kadar ilk önce mukuslu ve ip gibi kanlı kaka geldi. Sonrasında kan gelmedi ama mukus ara ara devam ediyor. Doktora gittik süt ve süt ürünlerine alerjisi olabileceğini ve tahlil yaptırmamızı söyledi. Kilo alımında sıkıntı olmadığı için diyet yapmayabilirsin ama 10 gün kadar bütün süt ürünlerini kes takibini öyle yap dedi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba doktorlarınız neler diyor? Mukuslu kaka için endişelenmeli miyim?
Dygavs ulkubulduk merhaba 40 günlükken biz yaşadık aynı durumu. Kan durumu ya enfeksiyon da yada süt ürünleri alerjisinde oluyor. Bir kere kan görmeniz yeterli eğer popoda çatlak yoksa alerjidir ama testlerde zaten çoğu zaman çıkmıyor. İsterseniz takip edin mukus aralarnda nokta kadar kan huzursuzluk kusma döküntü gaz atakları gibi durumlar alerji belirtisi olabilir. En az 15 gün takip edin bence. Geçmiş olsun 😊
Edauu ulkubulduk benim suan aynı bende bıraktım süt ve ürünlerini 1 hafta denince. Kan yoktu ama sümük gibi
Alparslan-mom ulkubulduk bende 2 gundur karşılaşıyorum. Sut urunleri alerjisi icin gaita testi yaptırdık ama negatif geldi. Doktor tek basina alerji yoktur diyemeyiz dedi ama takip ediyoruk şuan. Bugun yoktu mesela mukus kakasinda. 2 ay 17 gunluk bebeğim. Ben de anlayamıyorum alerji doktoruna da götürdüm 40 gunlukken kusmalari yuzunden. Ama testbfalan yapmadi daha cok kucuk takip edicez alerji gibi gozukmuyor dedi. Ben de ne yapacagimi sasirdim 🤷♀️
Elifaydn 36 günlüğüz 1 haftadır bizim de kakamızda mukus var neden kaynaklandığını anlayamadım , emzirdiğim için çok tansiyonum düşüyordu sürekli çikolata yiyordum ondan mı kaynaklandı diye düşünüyorum Cuma kontrolümüz var o zaman doktoruma sorucam
DemirTugce mavisimmm20 herkeste aynı sonucu vermez. Kimisine ishal kimisine ateş yapıyor. Bazı çocuk hiç etkilenmiyor. Bizde de süt alerjisine benzer etki gösterdi. 1 ay diyet uyguladım oğlum yoğurt yemeye başladığında aşı yan etkisi olduğunu anladık. Çok nadir görülüyormuş siz endişhe etmeyin ve mutlaka yaptırın.