annekuzusuuuu Kızlar oğlumu inşallah bayramdan sonra sünnet ettiricez ama ben bisey duydun sünnetsiz bebeklerin pipisini geriye çekme yani deriyi geriye doğru sıyırma bunu yapan varmı ve ne için yapılıyor inşallah anlata bildim
Gamzeli03 annekuzusuuuu canım ben de arada hindistan cevizi yağı sürüp hafif geriye doğru yapıyorum ama çok değil ucunda biriken mil var o tıkanıklık yapmasin diye içindeki yeri çıkarmıyorum korkuyorum geçen kuru kuru yaptım kanadı sünneti bende düşünüyorum ama şu ara cesaret edemiyorum pandemi nedeni ile çok aşırı olmamak kaydı ile yağ sür yap ama çok değil doktorlar önermiyor fazlasını ben temizlemek için arada yapıyorum
Bulutbey annekuzusuuuu sık sık olmasa da bende yapıyorum yapışıklık olmasın diye. Kuş gözü kadar açılsa yeter demişti doktorumuz. Sünneti de erteledik mecbur virüs nedeniyle
annekuzusuuuu Gamzeli03 mil ne demek canım hiç duymadım oğlum 4 aylık şimdiye kadar hiç geriye sıyırmadım
Gamzeli03 annekuzusuuuu beyaz kalıntı gibi oluyor üç kısmını yağ sür hafif geriye doğru siyirrir gibi yap çok çekme sadece temizlemek için deri içine doğru katlanır çişini yapamaz o yüzden yağ sürüp öyle yap hindistan cevizi yağı zeytin yağı da olur