Zeynepkskn Selam kızlar. 5.5 aylık bebeğime ek gıda olarak nasıl başlamalıyım. Mama tarifleri verir misiniz
Ada_Deniz Zeynepkskn bem bebeklik.comdan aldım canım 3 lü set tarifler var içinde kargo yeni geldi pek inceleyemdm ama bayağı kişi memnun bak istersen çeşit çeşit tarifler var
Datselif Canım merhaba Oğlum 6 buçuk aylık.. Ben ilk önce sebze püresi ile başladım. Havuc gbi sebzeleri suda haşlayıp verdim. Pek sevmedi.. yemeden tiksinmesin diye seveceği şekilde meyve purelerine geçtim. Tatlı olanları verdim ilk başta. Cam rendede püre yaptim yada emzik şeklinde fileler var onların içine meyveleri koyarak kendi başına da o fileden yedi. Yoğurt yaptım ilk 3 gün sade yoğurt sonra meyvelerle karıştırarak veridm. şimdi yeni yeni kahvaltı ogunlerine geçtik.v lor peyniri yaptım onu veriyorum tam yumurta sarısını bitiremesede yanında yumurta sarısı vermeye calsyrm.. Tahıllara basliycam hatta banada tam buğday unu pirinç gbi organik ürünleri alablcgm yerleri yada belli marka varsa onları burdan kimler önerebilir???
Sinemmacartay Datselif instgramda aşçı anne var ürünleri çok güzel ben bebeğime hep oradan alıyor bir bak istersen
Hemanjiomluminik Datselif canım merhaba havuç patatesi felan 3 gün tek tek denedin mi yoksa hemen sebze çorbası olarak mı verdin
Datselif Çok teşekkür ederim. Söylediğiniz sayfalara bakıcam.. Bu arada tek tek sebzeleri denedim üç gün olmasa da iki gün sonra patases ise havuç ekledim denedigim seyleri hep birbirine ekleyerek gittim..