Berva34 Valla kuzum aynı kaderi yaşıyoruz nerdeyse bende evlendim sözde ayrı gelecektim bekar kaynım yanıma geldi kayınpeder evi ve kiraya gidecektik. Şu anda adam gibi eşya bile yok hepsi ona kalacak, kaynım ara sıra yardım ediyor göze sokarak tabii. Ama biz çok zorda kaldık eşim yüzüklerimi satti sonra tam toparlanacakken de dolandırıldı ve bir ton borcun altına girdik. Kaynımi evlendirmek istiyorlar biz de ev almadık daha ne yapacağız bilmiyoruz borcumuz var onları bitirmek istiyoruz ne olacak hiçbir fikrimiz yok bebeğimiz küçük inan onun dahi bazen ihtiyaçlarını gidermek zor oluyor bekar kaynım bizimle yaşıyor ama oğluma bir bez bile almadi neyse tek istediğim artık cidden iki yıl olacak ayrı eve gitmek. Üstelik ben evimde rahat değilim o varken banyo yaomiyorum eşarbım hep kapalı kısa kollu giymiyorum çünkü günah dikkat ediyorum. Onun dışında kayınpederler yanıma geliyor kışın yaşın köye giderler neyse. Aileme bir yıldır kalmaya gidemedim izin vermiyorlar ve bebeğim doğdu akrabadan kimseyi görmedim çok karışıyorlar eşim de babasına karşı gelmemek için bir şey diyemyor sırf bunun için geçen tartıştık çok yoruldum tamam nimseyi üzmek istemiyorum evet kırmak çok kötü ama anlayış lazım. Evde tekim kardeşlerimi özledim, eşim sabah erken çıkıp gecenin köründe geliyor ve bekar kaynımla yaşamak istemiyorum insanlara da artık güvenim yok. Rabbim sen bize yardım et ve ayrı eve çıkmayı nasip et, insanın tek başına düzeni gibisi yok. Onlar gelince 10 kardeş oldukları için ev de kalabalık oluyor ben kendi aileme gidemeyince de içten içe deli oluyorum, bende senin gibi üzülmesin kırmayayim diye susuyorum ve eminim sonuncu gelin çok hırçın fevri olacak. İnşaallah Rabbim bizim kiymetimizi anlamayı bunlara nasip eder böyle iyi gelin kırk yılda bir denk gelir ah…