zeynepin_annesi31 Ozgeackgz-0 canım ocean 1 fıs veriliyor sidefer de Kilo basına bir damla olacak şekilde veriliyor günde bir kere
Ozgeackgz-0 Pnck doktor 10 damla yazdırmış kutunun üstüne ? Birde prospektüste sulandırmadan kullanmayınız yazıyor siz nasıl veriyorsunuz
Ozgeackgz-0 zeynepin_annesi31 teşekkür ederim 10 damla deyince bende şaşırmıştım 🌸 birse nasıl veriyorsunuz sideferi
zeynepin_annesi31 Ozgeackgz-0 içinde toz var onu şişeye döküp karıştır sulandırma dediği o oluyor içinde ki cam aparat ile kilosuna göre ver canim
zeynepin_annesi31 Ozgeackgz-0 bi de canim sideferi beslendikten 1 saat sonra ver 1 saat falan da beslenmesin süt Demir’in etkisini azaltıyormuş
Nlyckmk Bende 4.ayımızdan itibaren sidefer kullanıyorum kaç kiloysa okadar damla verilmem söylenmişti atıyorum 5 kg sa günde 5 damla gibi ben bu şekilde kullanıyorum.
Ozgeackgz-0 zeynepin_annesi31 merhaba birşey daha sorucam 10 damla vereceğim ama kaç ml damla akıtıcam 0.5 ml var 1 ml var 1.5 ml var
zeynepin_annesi31 Ozgeackgz-0 canım bildiğim kadarıyla Demir ilaçları yiyeceklerle verilmiyor ben böyle biliyorum
zeynepin_annesi31 Ozgeackgz-0 canim 1 olması lazım o aparata 1 ml kadar cek sonra cay kaşığına sayarak damlat bak bakalım 10 Damla’ya denk geliyor mu .