fatmablnakgn Kiracıyım ve şuan oturduğum evden taşıncam gideceğim ev güzel ama mutfak dolaplarını sevmedm boyamak istiyorum 4buçuk aylık bebişle kolay boyayabiliceğim boya önerileriniz varmı hanımlar ?
Deletedmom388 fatmablnakgn Cadence marka boyalar çok iyi.Arkadaşım kahverengi fayansını bile boyadı beyaza mis gibi oldu.Çok da yardımcı oluyorlarmış ürün kullanımında fiyatı da uygun.Bir araştırın isterseniz eğer ev sahibi sorun etmezse.
Kereminannesi09 fatmablnakgn ben 1 ay once boyadim oglum 10 aylik emekledigi icin biraz zorlandim ama esim evdeyken yada oglumu uyuttukca yaptim bide 5 aylikken kapilarimi boyadim kucukken daha rahat olmustu
Kereminannesi09 aysenurkerem bnde o markayla boyadim evet yarim saate kuruyo ama kat aralarinda 24 saat bekleme suresi var
Kereminannesi09 fatmablnakgn bn instagramda bi sayfadan aldim su bazli kokusuz bebegede zarari olmuyo cok memnunun eger daha once boyayla ilgili tecrubeniz yoksa boyayi ordan alinca ucretsiz danismanlik veriyo kadin
Mommy_ fatmablnakgn https://instagram.com/dekotrend?igshid=inhlo959zy7r Bu hesabı takip edebilirsiniz. Çok güzel fikirler var. Boyayı sayfasındaki bağlantıdan alınca ücretsiz danışmanlık da veriyor.