Balyanakbal Merhaba anneler oğlum 14.5 aylık diş fırçası olarak ne kullanmamızı önerirsiniz şu an R.o.c.s marka fırçayı kullanıyorum ama kıllarını dişiyle koparıyor 🤦 yanında oluyorum hemen müdahale ediyorum fakat ağzından çıkarmak zor oluyor ısırıyor 😁
Aslisal Balyanakbal Canım bu soruyu bende sorduğumda yanıt alamamıştır pek ilgi çekmiyor sanırım..Bende rocs la Jack n jill arasında kalmıştım macunu Jack n tercih ettim ama fırçayı bilemedim en sonunda Jack n jill aldım bana biraz fırça kılları sert gibi geldi soft yazıyor ama bebek için sert bence yinede veriyorum eline zaten dişleri cikicak hem kasiyo hem fircaliyo gibi
Balyanakbal Aslisal evet canım forumda daha önemli konular olduğu için kimse çocuğunun diş fırçası muhabbetine bakmıyor teşekkür ederim cevabın için♥️ ben de eline veriyordum ama kıllarını koparıyor o yüzden ne yapsam bilemedim bizdeki yumuşak fakat kılları kopuyor dediğim gibi sizin aldiginizdan deneyeyim bir de teşekkür ederim sağolun 😊
Aslisal Balyanakbal bizdede aynı sıkıntı oldu kopma olmasında çok aşındı yayıldı kıllar ısırması dan şimdi onu vermiyorum elinden aldım e bebekte satılan parmak fırçayı kullanıyordum silikon tamamen onu veriyorum çünkü ötekini yıprattı sahada yipraticak belliki :) biraz daha aklı erene kadar o tarz fırça verilmiycek eline anlasilan