Hale36 Merhabalar 8 aylık bebeğim var 5.5 aylıkta hamileyim 14 saatlik bir yolculuk için eşim direniyo araba ile ama olabilcek bütün konforuda sağladı gitmelimiyim sizce yollarda perişan olurmu uyku saatinde çıkarız çıkarsak
Woody Hale36 ben o 14 saatlik yolu 3e böler,yolda mola ile giderim. Başka türlü oluru yok benim için 🙄
Erencinarinannesi Hale36 benim oğlum 8.5 aylıkken Ankara Erzincan arasını geldik normalde 10 saatte gelinir ama biz dinlenerek 15-16 saati bulduk oradan da o gece Trabzon’a geldik çocuğum hastalandı ve bizim için çok aşırı yorucuydu bir yaşında 4 saatlik trabzon Erzincan arası yola çıktık o o kadar zorlamadı kısaydı çünkü ama uzun yolu gözüm kesmiyor artık çocukla gerçekten
haticed_ Hale36 Biz de Ordu’dan Antalya’ya gideceğiz ama tek seferde gidemeyiz diye dinlenerek gideceğiz. Afyon’da anneannesi var eşimin orda kalacağız bir gece. Ya da Ankara’da kalırız çok zorlanırsak dedik. Sizin bir de hamilelik durumunuz varmış dinlenmeniz şart olur. Ayaklarınız falan rahatsız olur. O yüzden sık sık mola vermek gerekebilir.
nilbuglem Hale36 16 aylık kızımla 10 saatlik yolu gözü alamadım inanın oyalaması yemesi düşündükçe, yolculuğumuza bir hafta kala uçak bileti aldım 😌
Emine6666 Daha ywni geldik yoldan.. bizde bursa dan orduya gittik akşam 8 de çıktık yola sabah 9 buçukta da ordudaydık. Zaten bebeğimin gece uykusuna denk geldi, gayet güzel geçti, arka koltukta uyudu kızım.