Meryemela72 Sabah 6dan beri uğraşıyorum. Karnı tok, altı temiz, gazını çıkarıyorum, burnu da tıkalı değil ne yapacam bilmiyorum?
fatmazarif8 Meryemela72 aynı sorunu bende yaşıyordum bebeğim 2 aylık müslin bezle kundak yaptım öyle uyutmaya çalıştım uyudu sizede tavsiye ederim
UraSsmom Meryemela72 Sabahtan beri emziriyorum sallıyorum bırakınca uyanıyo deli olucam bende 😂 Seiıcak hava sarmaya da kıyamıyorum
Meryemela72 fatmazarif8 kundak yaptım 5 dk daldı uyandı yine. Banyo yaptırdım yine aynı. Çıldırcam artık 😪
Meryemela72 UraSsmom aç ta değil çok emdi beni artı mama da verdim. En son emdikten sonra kustu bebek
fatmazarif8 Meryemela72 ağrısı olabilirmi acaba bir kulağına piş piş yapmayı deneyin eğer susuyorsa kulağı ağrıya bilir klima felan yerde durduyorsun ya ağrıtmış olabilir bide uykuya dalamadıgı için uykusuzluktan da ağlaya bilirler
Deletedmom304 Meryemela72 canim sen ne kadar çikarsan çikar gene gaz olur.evde klima falan varmj.duş aldir yika serinlesim bari.sonra yedir uyut.sicakdanda uyumuya bilir.benjm oğlum 11 aylık uyumuyor sicaktan
UraSsmom Meryemela72 Aynen memede uyumaya alıştığı için emziriyorum bende canım açlık da değil ama bırakınca uyanıyo işte anlamadım
Meryemela72 UraSsmom muhtemelen sıcaktan. Banyo yaptırdım uyumadı az önce yüzünü falan yıkadım kustuğunda yine uyanık. Esniyor da ağzı yırtılacak esnemekten
Meryemela72 Melekannesi27 serum suyu ile normalde ama banyo yaptırdım bugun o yuzden banyo da temizlendi zaten.
Melekannesi27 Meryemela72 ben hiç serum suyuyla yapmadım burnunu incitmemek için ama burun temizliğini yapmam gerekiyo belki benim bebeğimde bu yüzden uyumuyodur
Meryemela72 Pnck doğrudur normalde de gündüz evde çok uyumuyorduu serin klimalı Bi yere gidince iyi uyuyor ama bugun hiç uyumadı yani 🙄
Meryemela72 Pnck bu yuzden hep annemlere eltime köye falan gidiyorum uyusun diye ama oyle de düzenimiz kalmıyor.
Pnck Meryemela72 evet düzen kurduktan sonra bi yere gitmek hic iyi olmuyor özellikle de aksamları mecbur olmadıkca gitmemek en iyisi
fatmazarif8 Melekannesi27 ben burun temizliğini deniz suyu var ondan birer damla damlatıyorum burnuna aspiratörle çekiyorum her banyodan sonra rahatlıyor
Meryemela72 Melekannesi27 aspiratör burunlarını yara yapıyor. Serum suyu enjektör ile sık burnuna ve onu ters çevirip sırtına Bi iki vur burdan bakabilirsin