Ssmaral Dört günlük Bebeğim var tuvaletini iyi yapıyor ama bir türlü memeden çekemiyoruz sürekli ememk istiyor özellikle geceleri hiç uyumadan emmek istiyor mama da veriyorum ama hala meme istiyor
Edauu Ssmaral emzik kullanmalısın kesinlikle ben oyle rahat ettim sürekli 7 24 uyurken uyanıkken memede kalmak istiyodu suan cok iyi emzirip takıyorum agzına uykuya dalınca kendi atıyo zaten
Duygusm Ssmaral Şu an çok küçük, zaten hep emmek ister. Sadece anneye yakın olmak için bile emmek isteyebilir. Şu an dünya ona çok yabancı geliyor, tek rahatlama yolu bu. Mümkün olduğunca emzirin.
Milamoms Ssmaral sütünüz varken niye mama zorunlu kalmadıkça bebej icin hiç önerilen bir şey değil ama sütünüz varsa sadece meme ile besleyin mamalarin şeker oranları yüksek emme refleksi kuvvetli memenizi cektiniz an emzik verin devam etsin
Ssmaral Milamoms zorunlu kaldım birinci gün sütüm inmedi ikinci gün. Gece doymadı çok ağladı vermek zorunda kaldık ama şükür iki gündür kestik mamayı rahatladık
Addie487 Bende karnı tok, altı temizken emzik takıyorum başka türlü zapt edemiyorum emzirmekten göğsüm kendinden geçti 😁 uykuya dalınca emziğini atıyor zaten.
Duygusm Ssmaral Zor evet, haklısınız. Gece gündüz saatlerce emmek istiyorlar ama 40’ından sonra daha rahat edersiniz.