Sare01 Emine0 çok ilginç ben şimdi de baktım arama yerine mama sandalyesi yazınca çıkıyor markette kalır mı bilmem bi de yakındaki şok marketlerden geliyor ya ürünler acaba kalmamışta ondan mı çıkmıyor sizin uygulamada
filizeynep Sare01 sizin bebeğiniz kaç aylık ne kadarlık olana kadar sizce tahmini ürününüz gelmis ya bi fikir verr misinz
filizeynep mer_mer benm içinde erken aynen uygun oldugu için alsam mı dedm bi arkadasım küçük oldugunu söyledi
Birannebirogul Ben şoktakini kullanıyorum. İçine e bebekten yastık aldım. Oğlum 17 aylık olacak nerdeyse 15 kilo sigiyo cok rahat. Memnunum:)
filizeynep Birannebirogul mindersz mi kullanıyosunuz oturdugu yer sert deglmi bide bacak arasındaki plastk rahatsz edici mi
Sare01 filizeynep daah altı aylık benim çocuğum ama oturma alanı bence yeterli bir yaşına kadar oturabilir diye düşünüyorum
Kiraz Arkadaşımın oğlu 1 yaşında bayada gelişimi iyi hala oturuyır ama artık ondan atabiliyor kendini yeni büyük bir tane alacaklsr bu zamana kadae kuklandılar
Saida_Safiye filizeynep küçük degil dişarideki mama sandalyeler gibi kulanişli hafif duş aldirmak içinda kullanmak İçin ben joie aldim çok agir pişmanim
Alazzz filizeynep Şubatta geldiğinde bizde A101’den almıştık bebeğim çok hareketli o kımıldadıkça mama sandalyesi de sallanıyordu tek bırakmaya korktum ve ön tepsisi tabak oturtturacak kadar geniş değildi başka aldık