N-nil bizim yumurta alerjimiz çıktı sağolsun doktorumuz fark etti her gittimize açar kontrol ederdi bebekken de çok kaka yaptıkları icin gördü yoksa sanırım çocuğa anlayana kadar acı çektirecektik yumurta diyetine başladım bende şu an 14 aylık 1 yaşında bir diyet açmayı denedim sarısıyla fakat geçmemişti eskisi kadar reaksiyon göstermedi ama poposu yara oldu hep kestim şimdi tekrar denedim üç gün önce izledim bir sorun yok hatta bu gün de ilk omletini vereceğim insallah sorun çakmaz ve geçmiştir insallah bizde direk net bir şekilde yumurtaydı onu direk kestik capraz alerji ihtimaline karşı tavuk eti tüketmedim bir süre az yedim sorun çıkmadı ama korktum alerjik herseyi aza indirdim tüketimde çünkü alerjik bir bünye olunca neye tepki verecegi belli olmuyor mesela susam soya falan gibi alerjik şeyleri içeren ürünleri tüketmedim ya da çok az tükettim insallah tez zamanda geçer zor bir süreç hele süt alerjisiyse daha çok zorlanıyor anneler ama merak etmeyin geçiyor bebeğe göre değişir elbet ama süt alerjisi daha küçük aylarda geçiyor yumurtaya göre sabır bırakmayın kendinizi