Yunusilann Yumurta yemiyor ve alerjisi var zorla yedirmeye çalıştım ek gıdaya başlarken yüzünde kızarıklıklar oldu huysuzlaştı 9 aylık olunca tekrar dedim bi yaşına girdi yine dedim ama geçmiyor hala kızarıklık oluyor yüzünde. Kahvaltıda ne verebilirim bulamaç asla yemez peynir ve yoğurt yedirmeye çalışuyorum ama nereye kadar
Sarisey Yunusilann pankek yapabilirsiniz,sebzeli muffinler yapabilirsiniz. Zeytin-peynir-domates-avokado. Suyla yulaf lapasi yapip icine meyve ekleyebilrsiniz
Minik_Hanim Yunusilann pankek yapabilirsiniz.. aşağıda paylaştığım Instagram hesabını takip edin tarifleri yumurtasiz kızı allerjik diye belki faydası olur size de https://instagram.com/ozgeyesiloren?igshid=1f40vzayf4wfl
Mommyshark Yunusilann yumurtanın sadece sarısını veriyorsunuz değil mi Benimde kızım 19 aylık Kendi kahvaltımızı örnek vereyim Pankek nerdeyse hergün yediriyorum ekmek vermiyorum bir gün keçiboynuzu unlu bir gün peynirli bir gün sebzeli bir gün tarhanalı yapıyorum daha da çeşitlendirebilirsiniz çok şükür peynir zeytin salatalık pekmez seviyor yanında kahvaltımız bu şekilde 🤗
HungryWolf Tost, pankek, yumurtasiz menemen, zeytin,recel, bal tereyag, tahin pekmez karisimi, peynir, salatalik, pogaca, karpuz, sut veya meyve suyu. Gayet yeterli zaten cok yemiyorlar.
HungryWolf Yunusilann siyah cekirdeksiz olan var az tuzlu ya ondan veriyorum ikiye kesip yada cekirdegi cikarip veriyorum tabiki.
Koalammm Yunusilann merhaba nasılsınız eşinizin çarptığı çocuğun durumu nasıl acaba bir gelişme var mi ?