Hyryygt Elifdursun benim hamileligimde vardi. Karnimdayken buyudu bobregi dogdu sirtindan kablo taktikar idrarini ordan bosaltti. 2 aykikken de ameliyat oldu iceri dj stent takikdi. 1 bucuk ay sonra o kablo alindi. Aimdi takip altindayiz. Ayda yada 3 ayda bi takip edikiyor. Su an 14 aylik olduk
Hyryygt Elifdursun yok o hissedilmiyor bile. Benim kendime de takilmisti hissetmiyorsun onu. Zaten cikarirken de ameliyatla cikarmiyorlar. Idrar deliğinden aliyorlar kisa bi islemle. Bebegin erkek se hatta onu cekerlerken cogu doktor sunnetinj de yapiyor. Bizkmki sunnet de oldu o gun
Elifdursun Hyryygt bebek acı duymuyor mu içindeyken ne bilim cok korkuyorum bende taş için bir ay Karatepe takmışlardo cok sancım oluyo du şimdi takılırsa ondan canı her idrarını yaptığında canı acır diye düşünüyorum cok kötü oluyorum
Hyryygt Elifdursun yok bizde 1 bucuk ay kaldi bi sıkıntı olmadi ole aciya srbep olacani dusunmuyom. Ama enfeksiyon yapti baya ilac kullandik.herkeste yapmiyo tabi bizde yapti
Gizemhzl Hyryygt 4mayısta sintigrafi cekilcek kızıma uyutacaklarmıs. 45 dakika sürüyor dediler bilgşniz var mı? Nelere dikkat edeyim. Birde siizşn paramkim kalınlıgınız kaçtı acaba
Hyryygt Gizemhzl evet 45 dk sürüyo bize de çekilmişti böbrek fonksiyonuna bakacaklar ne durumda die. Bizim ilk başlarda 3 mm di parankim kalınlığı operasyondan sonra yavaş yavaş toparladı. Sizin şuan genişlik parankim vs ne kadar ?
Gizemhzl Hyryygt ap cap 10mm di dogumda oarankim normaldi. suan tam 3 aylık. 16mm ap, parankim kalımlıgı 3_3,5 cm indi😓sadece 2 hafta önce 5mm ken biranda oldu
Hyryygt Gizemhzl böbrek genişleme arttıkça parankim de inceliyor. Ameliyat vs diyorlar mi. Parankim ap çapı düzeldikçe Parankim de zamanla toparlıyor. Anlık olarak böbrek çok zor.