BernaSzn Bugün 4 ay aşısı olduk hemşire eve gidince ağrı kesici ver dedi bende ateşi falan yokken ağrı kesici vermek istemiyorum siz verdiniz mi birde geçen ay 6.5 kiloydu bu ay 6.9 7 arası çıktı tartıda hemşire 6.7 yazalım kıyafeti düşelim dedi sonra az kilo almış dedi ama geçen ay başka hemşire kıyafeti ile yazmıştı 400 500 gr az mi boyu da 1 cm uzamış dedi biraz endişelendim
Dilekmh BernaSzn canım bebekler 3 aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor diye okumuştum bir yerde çünkü artık tamamen dış dünyaya alışıyorlar ve çıt sesine bile bakıp emmeyi bırakabiliyorlar üzülme benim bebeğimi de doktoru zayıf buldu ama inanılmaz hareketli bir bebek yemin ediyorum kahvaltıyı zar sor yapıyorum bir sonraki yemeğim eşim işten gelince oluyor üzülme önemli olan sağlıklı olması
Ealisya BernaSzn 4 aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor zaten benimde kızım 6,600 Dü 6400 hesaplandı 200 gr bez normal yani.
Durusumm BernaSzn gayet normal benm kizimda 6.9 geldi 2. Aydan sonra 400-500 gram aldi sadece bende endiseleniyorum ama hareketli oldugu icindr muhtemelen. Bebeginizn ateşini takip edin ona göre verkn ateslenebiliyorlar
bir_pasa_annesi BernaSzn bizde dün olduk cnm gelir gelmez verdim agrı kesici agrısı olmasın diye bizimki gecen ay 6600 gr dı bu ay 7300 gr olmus 700 gr almıs boyu da 1 cm uzamıs nor al dedi
Birgul Belirli bi sureden sonra kilo alimlari yavasliyor zaten canim.evet bizede 200gr falan eksik yaziyolar bez kiyafet falan dusuyolar.atesini sık ölcün ona gore verirsiniz calpolude.38oldgunda vermistim ben.
Birgul BernaSzn sabah vuruldu ikindin ateslendi 38i gecmedi calpol verdim ılık dus aldrdim yarim saate haffledi
Sladefneaktug D vitamini kullanıyormusunuz ? Evet 4. Aydan sonra kilo alımı yavaşlamaya başlar ama 100 200 gram az gibi
BernaSzn Sladefneaktug evet kullanıyorum en iyisi çocuk doktoruna danışmak heralde az kilo almış dedi ama mana kullan falan da demedi
Sladefneaktug BernaSzn keşke sorsaydın kullanayım mı diye ben kilo alımı normal ama geceleri 1 öğün veriyorum mamayı doktorum verebilirsin demişti sende bence sormalısın
BernaSzn Durusumm doktorumla görüştüm kontrole geldim 6.9 gayet iyi dedi kilo alımı yavaşlarmış zaten
Wolverine 4,.ayla beraber kilo alımı zaten yavaşlar. Her ay bir kilo almaya devam etse yaşına obez olurdu. Öyle düşün. Artık gelişim zamanı.
minesk Geçen ay dr um 500gr altında alırsa ek gıdaya geçeriz dedi, ilk üç ay 1 er kilo alarak ilerledi ama bu ay pek kilo almadı bana göre, ama ek gıdayada geçmek istemiyorum, dr a gitmemize iki gün kaldı napicam bilmiyorum