Busragungor Bebegimi sunnet ettiricem Allah izin verirse devlet hastanesinde iyi bi doktor varms ama virusten dolayi sunnet yapmıyorlarmış doktor 400 tl ye eve geliyormus evde sunnet yaptiran var mi iyi mi olur kötü mü bilemedim ?
GoGirl Busragungor eskiden hep evlerde yapilirdi törenlerle 🙃 ama ben olsam hastanede yaptirirdim enfeksiyon kapabilir steril olmayabilir
Mertmete Busragungor hiç o topa girmem.hastane ortamı her zaman daha iyi virüsten korkuyorsanız bekleyin.400 tl çok az ne kullanıyor acaba anestezi eldiven temizlik malzemesi size ulaşması birde üstüne kendine karı 400 tl ise çok az gerçekten ben olsam bi düşünürdüm.eskiler eski de kaldı ypanlar yapmış.çocuğu salon masasına yatırıp bağırta bağırta sünnet etcek dayanabilirmisin arkadasım iyi düşün.400 tl ye güzellik merkezi kaş çizmiyor bırak sünneti çocuk bu
GoGirl Busragungor hangi hastane olduguda onemli vaka var mi.hastaneler daha iyi dezenfekte ediliyor ben oglumu her kontrole goturuyorum cocuk cerrahina sunnete getirende goruyorum siz bilirsiniz tabi ama evde sunnet🤷♀️
Busragungor Alp17 ettirdim canim evde cok kolay oluyo agladi biraz en azindan kucagima aldim odada emzirdim hastanede olsak maskelerle iyice korkacak cocuk bu devirde artik en guvenilir ev bence
Mayisannesi1 @Alp17 bende cumartesi gunu evde sunnet ettiricem endiseliyim ama bilemedim hastanelerden de cok virus bulasan oluyor
Alp17 Mayisannesi1 saat 6da sünnet oldu. Aramıştık zaten ilk başta dönüş yapmamıştı sonra saat 6da gelebileceğini söyledi 5de hastaneden çıkmış. Olurken ve sonrasında toplam 1 saat falan ağladı sonra sakinleşti şimdi uyuyor çok şükür.
Mayisannesi1 @Alp17 kollari ayaklari tutulunca napti peki? Ya krem surmesi falan iyilesmesi yada banyosu nasil olucak merak ediyorum bezin icinde de acimiyor mudur
Alp17 Mayisannesi1 4 ay 4 günlüğüz. Ilk iğne vurulunca ağladı sonra sakinleştirdik. Kayınvalidem ve eşim tuttu bacaklarını ben bakamadım çok fazla. Işlem bitene kadar ağladı 20dk falan sürdü zaten. Doktor uyuşuk olduğunu onun yattığı için ağladığını söyledi ama ne kadar doğru bilemem tabi. Sonra calpol verdik yarım saat kadar daha ağladı sonra uyudu. Bir kaç kez uyandı ama ağlama olmadı çok şükür. Biz bardak kapattık pipisine bez değmesin diye.
Alp17 Mayisannesi1 krem aldırdı onu ilk cisli bezinden sonra ben cesaret edemedigim için kayınvalidem sürdü. Banyoyuda 3 gün sonra yaptırabilirsiniz dedi. Birde pipisinde sargı bezi var şuan onuda yarın bol zeytin yağı sürüp çıkarın dedi.
Mayisannesi1 @Busragungor hep farkinda olup agladi mi? Benim bebegim 3 aylik nasil olucak cok endiseliyim
Busragungor Mayisannesi1 3 aylik olmasi iyi bebegim 5 bucuk aylikken oldu doktor bu zamnlar tam hareketli oldugu zamanlar oldugu icin eli kolu tutulunca aglar dedi oylede oldu
Mayisannesi1 @Busragungor evet bende dönmeye baslamadan olsun istedim pipisinin uzerine döner diye. Bizimki eli kolu tutulunca aglamadi herkesi izlemekten ama anestezi gecince cok agladi idrar degince simdi de biraz huzursuz gibi dün olduk sünneti bizde