Zeynepasya-52 Kızlar merhaba bebeğimle ilgili değil soru. 7cm yumurtalığımda dermoid kşst varmış doktor ameliyat dedi korktum bende ilacı yok dedi 1yıl önce sezeryan oldum.böyle kisti olan var mı nasıl bir tedavi yolu izlediniz
Siblkrdg Zeynepasya-52 benim vardi hiç korkma içinde yağ kıl kemik tabakaları var ben hamile kalınca aldırıriz diye düşündüm çocuğum olmadan alirsak yumurtalıklara zarar vermiş oluruz dedi hamile kaldım sezeryanla kistimi aldılar ve benim ki çok büyüktü Allah kurtarsın 😊eriyip giden bir kist değil amelayat olması gereken bir kist
Zeynepasya-52 Doktorum girerken bakacağım dedmişti çıktığımda almadım dedi kızdım aslında bende şimdi uğraştırıyor beni yumurtalıkta çok oynamak istemedim dedi güya. bence kendine güvenemedi şimdi nasıl alacak korktum bende
Siblkrdg Zeynepasya-52 ne diye almıyor ne diye korkuyor .Nasıl doktor keşke alsaymis ben sordum yumurtalıklarıma zarar vermediniz demi dedim yok dedi güveniyorum çok doktoruma ben inşallah öyledir ama yani sonuç olarak kesinlikle amelayat olman gerek
Cascas19 Siblkrdg canı. Merhaba hangi şehirde hangi hastanede ameliyat oldun acaba? Bende de varmış Dr ameliyat gerekir dedi.