Deletedmom_297 Asaf veremiyoruz 2.5 Aydır 70.6 en fazla 72 oluyorum emziriyorum bebeğim 5 aylık napcam bilmiyorjm😅
Rmrm Asaf 58 le hamile kaldım 82 ile doğum yaptım 3 aylıgız 66 kiloyum vermem gereken 8 kilo var bakalım belki 6 aya kadar veririm
Zeyneb Crazybabyismom2 senle yaklasik ayniymisiz canim.Bu kadar kiloyu en cok hangi aylarda verdiniz acaba? 81 ile doguma girdim 2 ayligiz ancak 70 e dustum.70 ki hayatimda gormedigim kilodur.Ahh ahh bir zamanlar 175 58 dim.
Crazybabyismom2 Devraninannesi günde 2 öğün yemek yiyorum ekmek yemiyorum . Kahvaltımı güzel yapıyorum akşam yemeğinide 6 gibi yiyorum sonra hiç abur cubur yok . sıvı ağırlıklı kahve , papatya çayı , rezene filan yatana kadar 😊
dodo Hamilelikten bir sene önce 20 kilo verdim hedefime ulaştım fakat hamilelikle 30 kilo aldım. Doğumdan sonra da sütüm artsın diye yedim içtim üstüne ekledim. sütüm artmadı. Pes ettim. Şimdi diyete başlıyorum ufak ufak. Eğer emzirmiyorsanız nasıl kilo verilir söyleyeyim. Çok aç kalarak ve bu açlıkla spor yaparak 😂 ben daha çok dans ediyordum. Daha eğlenceli
Crazybabyismom2 Gktrk4231 canım hem emziriyorum hemde uykusuzluk sanırım bide ekmek Abur cubur filan yok az porsiyon yiyorum 2 öğün o kadar 😊
fatima Asaf vermekten çok alıyorum ahahaha o süt olsun bu süt olsun ama bugünden itibaren dur diyorum kendime 😊😊😊