Serass Arkadaşlar kehribar kolye kullanıp çok ciddi fayda gördüm diyen varmı nedense benim inanasım gelmiyor. Bir de o kadar çok site satıyor ki hangisi çakma orijinal anlaması da zor
Ysmkzlbga Kehr Serass bence kehribar dediğin çok pahalı birşey 100tlye iki 3taşı eder geri kalanı bence çakma bende sürekli denk geldim kuzenimde kullanıyor çok iyi geldi diyo
Busrammesut Serass 2 buçuk aylık oğlum var gaz sancısı için aldim faydasını gordum kesin çözüm değil ama en azından sancılarını hafifletti ınstagramda bi sayfadan 160 liraya aldim
hamsininannesi61 Serass bende internetten 130 tl ye aldım sanki gaz sancımızı hafifletti 2 aylık aşımızda huzursuz olmadı ateşi çıkmadı kolyeden sanırım 🤷🏻♀️
TalentedMom Serass ben kullanıyorum gerçekten faydasını gördüm ama bu tamamen inançla olabilecek bir şey eğer inanmazsan faydasını göremezsin çok aşırı salyası alıyordu taktıktan sonra kesildi resmen güvenilir bir sayfa önerebilirim aldığım yer orijinal ve güvenilir
Canancann Busrammesut bende ordan aldım dün elime ulaştı ama taşlarını iri beklemiştim minik minik geldi acaba etkisi farklı mı oluyo ki gramaja göre. Etkisini gördün mi sen canım ve ne kadar sürede
Busrammesut Canancann benimde öyle taşları küçük 2 3 gün sonra etkisini gördüm gaz damlası kullanıyodum kolyeyi takmaya başladıktan sonra bıraktım kullanmıyorum