Bynalgos İyi geceler anneler 4 ay da ek gıdaya geçtiniz mi geçtiysenizde bebeğinize ilk neler hazırladınız…
Hsyh Bynalgos ben doktor doğrultusunda geçtim aynı sebzelerden başladım 3 er gün arayla sonra yoğurt meyveler derken 1 2 ay geçiyor gübde 1 öğün olarak veriyodum şimdi 6 aylığız herleyi veriyorum oğluşuma
Hsyh Bynalgos kabak havuç patates olarak başladım daha sonra 3 nü karıştırdım 2 sini karıştırım değişik değişik vermeye başladım
Bynalgos Deletedmom896 doktorum henüz tavsiye etmedi. Anne sütü çok az alıyo humana 1 mama kullanıyorum. Kilo alımı az gibi ek gıdaya geçiş yapan annelerden tavsiye için açmıştım postu.
Deletedmom896 Bynalgos bu biraz hassas bir konu beni yanlış anlamayacaksan bir çocuk Dr na görün tavsiyelerini al derim tabi tercih sizin genelde kabak havuç patates gibi sebzeler ile başlanır ama Dr onay verirse bir liste verebilir içiniz rahat eder 🙏🏻
Hsyh HaticErkanMiran kormanıza gerek doktorum gerçekten çok iyi bir doktor 4 aylıkta başlıyabilmiyim diye sormuştum aslında başlanmıyor ancak çok büyük sorunlarda teşkil etmiyor yavaş yavaş tatırarak başlıyabilirisn demişti kilo alımımız az düşmüştü mama vermedim hiç bu arada mamaya başlıyalım demişti mama yerine ek gıdaya geçiyimmi diye sordum evet demişti
HaticErkanMiran Hsyh ya peki nasıl ve ilk neyle başladınız ek gıdaya bana da çok söylüyorlar ama hiç yapasım gelmiyor aklıma kötü şeyler geliyo korkuyorum vermiyorum ve oğlum mama ile besleniyor 4 ay 5 günlük kilosu 6 kilo az gibi mk
Hsyh HaticErkanMiran aynı şekilde başladım 3 gün arayla sebze yoğurt meyveler sonra karıştırdım kabla havucu yanına yoğurt misal şeftaliyi içine 1 2 bebe bisküsi att6m çorbalar falan ne yapabildiysem ben muhallebi tarzı şeyler yapmıyorum ama kaşık maması veya internette bi çok tarif var onları yapabilrsiniz o şrkilde zaten bi düzene oturuyor